Ambient on/off

Собиранка!!!

90 Day 2,779, 14:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добра вечер, доброутро и добарден драги пријатели и непријатели!
Како еден од најголемите тупаџии у играва овој пат ќе ве изненадам со кратка и јасна цел.
Ден: сабота 04-07-2015 лето господово!
Термин: навечер
Место: Баба Цана-Водно (Партение Зог

read more »

Писмената работа на Мане копито

24 Day 2,776, 12:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Природните убавини на нашата земја и како станав конобар...

Јас кога пораснав бев на убавина и чист воздух во Охрид на планина и многу убаво си поминав. Тоа ме поттикна да се запишам за конобар. Јас кога се запишував во средно училиште прво сака … read more »

Наше пркрасно Драчево!

53 Day 2,659, 03:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Драчево е еден прекрасен град/држава кој се наоѓа после Пинтија, распространет под падините на Караџица и обиколен со неколку високорамнини, такозвани ридови.
За разлика од другите СЕЛСКИ места у околината, Драчево не го менува својот лик само зарад

read more »

Спомени

46 Day 2,645, 05:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ме стрефи некој лош период у мојава кариера на пропаднат писалац, па затоа овој пат нема да прочитате за некое патишествие, келнерки, шанкерки, други женски битија и незнам какви авантури...
Ова е воедно и најкраткото нешто што сум го напишал досега

read more »

Реунион или нешто друго???

36 Day 2,638, 06:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Стануем сабајлево порано со хепи фаца на мене. Не дека нешто сум клецал вчера (освен комитана), туку за чудо ми се надрвил по подолго време, а тоа ме праи среќен. На почеток мислев дека ми отекол, па малку и се исплашив. И стануем, одам до вц и заврш

read more »