Ambient on/off

ПОДЕЛБА НА НОВИ Q2 ЛЕБОВИ, ОПРЕМУВАЊЕ ЗА ВОЈНА

32 Day 1,292, 03:08 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ОВА Е ДЕЛ ОД СТАРАТА СТАТИЈА, ЦЕЛТА Е ИСТА, ОПРЕМУВАЊЕ НА ЦИВИЛИТЕ СО ЛЕБ ЗА ВОЈНАТА ЗА ВОЗВРАТ НЕКОЈА ПРЕТПЛАТА ПОВЕЌЕ.

Па да речиме имам вишок q2 леб, а на некого ќе му се најде за здравје :)
Поделбата е 10q2 од човек, 40 здравје.

Имаме вој

read more »

ПОДЕЛБА НА 500 Q2 ЛЕБА ( а можда и повеќе)

122 Day 1,289, 01:50 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Па да речиме имам вишок q2 леб, а на некого ќе му се најде за здравје :)

Имаме војна со Грција, Италија по некое востание (иако одамна немаат кренато ) :),а сега ни се токми и Хрватска. Ќе ви пишев во овие тешки времиња ама ова се златни времиња з

read more »

АЈДЕ ДА ОДИМЕ ВО ВОЈНА

17 Day 1,273, 04:58 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Ако ја анализираме моменталната состојба нема потреба да седиме мирни и да чекаме да се крене некое востание од страна на жабариве за да имаме наша војна.


ЗОШТО ДА ИМАМЕ ВОЈНА?

1. Имаме NE за во тренинг (+1 strenght од прилика, не фа

read more »