Ambient on/off

Avantura u Aziji iliti kako je PHOENX dobio po nosu?

54 Day 891, 04:19 Croatia

Osvanulo je jutro naizgled kao i svako drugo. Opet ćemo negdje u borbu, najvjerojatnije u Mađarsku pomislio sam trljajući oči. Ovih dana razvaljivali smo Mađare ko beba zvečku pa sam pomislio da ćemo i danas u regiju read more »

IV. WW počeo na Kanarskim otocima!

29 Day 885, 14:14 Croatia

Vjerujem kako svi znaju da su od jučer Poljaci na Kanarskim otocima do kojih su došli svapajući regije s Španjolcima. Tim potezom otvorile su im se neki novi putevi prema novim high regijama. PHOENIX je to, naravno, … read more »

FAIL ILI NE?!?

28 Day 865, 12:56 Croatia

Evo, nakon gotovo mjesec dana haračenja po Sloveniji i Austriji osvanuo je dan bez bitaka u kojima možemo aktivno sudjelovati, a da se ne selimo. Bili su to dani ponosa i slave. Istovremeno smo se borili protiv [ … read more »

Španjolska i RL MITING!!!

37 Day 860, 01:42 Croatia

Nalazio sam se u Španjolskoj s Keshonjom i još nekoliko prijatelja iz brigade. Borili smo se u regiji Peidmont koju je napala Italija. Iako su granice čvrsto držane od samog početka napada i … read more »

Put na zapad - edit

23 Day 857, 15:17 Croatia

Ova priča je počela prije desetak dana kada smo ponovno krenuli na zapad. Ovaj puta imali smo pomoć Poljaka koji su napali Sloveniju s zapada dok smo ih mi pritisnuli s istoka. Imali smo osjećaj da se borimo na domaćem terenu … read more »