Ambient on/off

5 godina

6 18 hours ago Published in Croatia Croatia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Dragi čitatelji, prošlo je 5 punih godina kako se družimo na ovoj igrici. Bilo je sjajnih trenutaka dok sam još bio u gugijima, ostatak igre proveo sam i 1. GB Tigrovi. Uz česte promjene ratnih i vojnih modela igre ipak je veći dio igrača ustrajao i

read more »

Nekad i sad!

36 Day 2,466, 13:18 Published in Croatia Croatia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

U V1 sam znao napisati pokoji dobar članak... A gle sada.

read more »

Avantura u Aziji iliti kako je PHOENX dobio po nosu?

54 Day 891, 04:19 Published in Croatia Croatia

Osvanulo je jutro naizgled kao i svako drugo. Opet ćemo negdje u borbu, najvjerojatnije u Mađarsku pomislio sam trljajući oči. Ovih dana razvaljivali smo Mađare ko beba zvečku pa sam pomislio da ćemo i danas u regiju read more »

IV. WW počeo na Kanarskim otocima!

29 Day 885, 14:14 Published in Croatia Croatia

Vjerujem kako svi znaju da su od jučer Poljaci na Kanarskim otocima do kojih su došli svapajući regije s Španjolcima. Tim potezom otvorile su im se neki novi putevi prema novim high regijama. PHOENIX je to, naravno, … read more »

FAIL ILI NE?!?

28 Day 865, 12:56 Published in Croatia Croatia

Evo, nakon gotovo mjesec dana haračenja po Sloveniji i Austriji osvanuo je dan bez bitaka u kojima možemo aktivno sudjelovati, a da se ne selimo. Bili su to dani ponosa i slave. Istovremeno smo se borili protiv [ … read more »