Ambient on/off

ТИГРИ - Од Македонци за Македонија

28 Day 2,101, 03:21 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобар утро еМакедонијо,
Добро утро еМакедонци,
Денес утринското кафе може да го пиете додека барате работа на Македонски пазар на труд.

Нешто ми текна да погледна … read more »

Регрутација на ТИГРИња - Љубители на Македонија, ракија и добра салата[Тасо]

23 Day 2,096, 07:14 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentДобар ден Македонијо !

Добар ден еМакедонијо, еМакедонци, Македонци, Македонки, Патриоти, Воени профитери, еПолитичари, еНовинари, еКомандири и што уште не во ова на … read more »

Регрутација на ТИГРИња - Љубители на Македонија, ракија и добра салата[Тасо]

34 Day 2,018, 16:31 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Добар ден Македонијо !

Воената единица ТИГРИ започна со регрутација на нови членови.

[Епоха на ТРТЕ Т како командир]

Тоа што се обидуваме да го направиме веќ … read more »

Официјален став на Републиканска за спојувањето[Taso]

43 Day 2,013, 08:02 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Само едно прашање
Ја мачи оваа партија ...
Кој ти курац Бугс ?

Некад беше ПП, више не си.
Земи мандат, биди ПП па тогаш збори во име на Републиканци.

Ок ?

РЕПУБЛИКАНЦИ ОСТАНУВААТ ВО РЕПУБЛИКАНСКА

На официјалниот канал на републиканци

read more »

Gold Giveaway (Only for turkeys) [Taso Legenda]

20 Day 2,007, 11:45 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

The path of evolution
o/

read more »