Ambient on/off

[пакија] - Обраћање грађанима Србије

115 Day 2,611, 10:45 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

Поштовани грађани и грађанке еСрбије прво би хтео да се извиним због кашњења мог обраћања јер због нагомиланих обавеза овде и у СЖ нисам стигао да напишем чланак.
Овим путем желим да се захвалим свима … read more »

[Увек Тврд] Председник еСрбије - Завршно обраћање

78 Day 2,603, 10:03 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

Као прво свима вам желим срећну нову годину и предстојеће Божичне празнике. :)

Пре свега бих желео да истакнем да сам пресрећан што сам изборе добио без иједног обрисаног гласа, што доказује да сам на поштен начин изабран за председника еСрбије. :

read more »

[Увек Тврд]- Уводно обраћање грађанима Србије

34 Day 2,574, 14:24 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisПоштовани грађани еСрбије овим путем желим да се захвалим свима који су гласали за мене и пружили ми прилику да будем председник Србије овај месец. Око примопредаје оргова,канала и свег … read more »

Битни догађаји у протеклих неколико дана

26 Day 2,562, 14:16 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisПоштовани саборци,

Иза нас су занимљиви дани, а испред су надам се још занимљивији. Након релативно мирног почетка мандата, напали смо Бугаре након њиховог напада на Грчку и обрисали их за време конгрес … read more »

Уводно обраћање председника еСрбије [Српски БогОтац]

109 Day 2,546, 13:26 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisПоздрав саборци,

Пре свега, желео бих да се захвалим свима који су ми својим гласом поверили овај мандат, свима онима који су својим залагањем допринели да се мој глас чује што даље, али и свом противка … read more »