Ambient on/off

Оглас : СЕ БАРААТ еМКД РАБОТНИЦИ

23 Day 2,257, 14:56 Serbia Financial business Financial business

GokaGrozni бара
Потребни се дваесетмина еМакедонски профили кои доколку ги исполнуваат соодветните критериуми ке работат за минимална плата од 8,00 MKD во моите фирми кои моментално се во еСрбија и се со богати (10/10) ресурси, играчит … read more »

Среќен ми 4-тиот роденден [Fourth birthday of GokaGrozni]

10 Day 2,102, 13:39 Serbia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Среќен ми 4-тиот еРоденден !!


Внимание
Hey you over there .. .. Yes I mean you .. Your attention please !!


Вовед
"

read more »

N#1-MU, Црепот & downhill [дел втори]

0 Day 2,048, 00:04 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysisМузика & Сликаread more »

N#1-MU, Црепот & downhill [дел први]

8 Day 2,023, 19:35 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Повторно, на почеток, а како неизбажна музичка увертира, ви го сервирам парчево, симболот за обединувањето, песната со која,навремето ве повикав да се [url=http://www.erepublik.com/en/article/-

read more »

Изградете кораб, изградете мост [ArMakedon]

28 Day 2,002, 06:28 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

И токму кога го потрошив мојот денешен дво-клик лимит во очи ми се закачи статијава, кратка и искрена, играчот нуди предлог, па си велам ај и јас да статијам.

Сивилото од претс

read more »