Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Imagine!

Le igra

16 Day 2,189, 02:00 Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysis

Erepublik je zgolj igra, izjava stara skoraj toliko kot igra sama. Izjava katero bi že dolgo nazaj morali preimenovati v pregovor, enega od tistih modrih stavkov, ki jih slišimo v RL. Vsega je enkrat konec in upam, da bo ta članek … read more »

GOLD, SOCIALIZEM in TAJKUNI

53 Day 1,821, 12:20 Slovenia Financial business Financial business

Pred kratkim sem spet začutil željo po pisanju, predvsem me je spodbudila bogata razprava v zadnjih dneh, kako ostati prostodušen ob tako zanimivih izjavah. Odločil sem, da spišem kratek članek v slogu Pezdirja ali Kovača (kdor bere RL Finance read more »

WHAT FUNNY WEB PAGE, VIDEO OR PICTURE DO YOU WANNA SHARE

3 Day 1,641, 06:24 Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

I made this article for one purpose only, to collect massive amount of funny material, but for that I will need your help.

So I am asking from each of you to post in the commentary whatever funny pictures (links to pictures), videos or web
read more »

STRATEGIJA ZA ZAČETNIKE

13 Day 1,548, 05:17 Slovenia Warfare analysis Warfare analysis

Nekateri dogodki, izrečene besede in predvsem izkušnje iz enote in RL življenja so mi spodbudile razmislek o nekaterih ključnih pomanjkljivostih vojaške organiziranosti Slovenije in pravzaprav vseh držav. Nisem si mislil, da bodo moji lastni čread more »

PREMAGATI MOČNEJŠEGA NASPROTNIKA

60 Day 1,546, 10:20 Slovenia Warfare analysis Warfare analysis

Trenutno aktualna tema je spor Slovenije in ONE HQ, vendar ne bom pisal o tem. Nekateri veste, da sem poveljstvo ONE že večkrat skozi obdobje večih mesecev označil kot nesposobno in slaboumno na področju, kjer bi pravzaprav moralo biti najbolj read more »