Ambient on/off

Кој го зема медот ?

33 Day 2,119, 05:02 Published in Serbia Serbia First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Значи статијава е пишев сабајле, и кога е допишав по 2 сати труд напрај некој ЕРОР и појќе не ја видов... значи ако пак се десит то, ќе го отворам профилон од онај старецон и ќе фрлам со јајце по монотор !

(за печатните грешки не з

read more »

МЕМОАРИТЕ на ХЕРОИТЕ!

62 Day 1,902, 02:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Една личност нонстоп деновиве ми вели да напишам статија, епа Fantom Mkd, е главен фактор... Човеков толку е љубит играва што треба да добие медал за 24/7 онлајн... треба да се воведе нов медал за него, што на секој 300 сати да земаш по еден ... тread more »

Невозвратена љубов 2

14 Day 1,813, 14:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

И после толку време, љубовта сеуште живее во мене... (xxxxxxxxxxxx)


Есенски солзи на моето лице, паѓаат како кристали некаде во ноќта! Изгубен во просторот, седам на дождот... се прашувам: каде си ... ? Кој те украде од моето срце ко
read more »

Ти, и проклетиот МЕД!

7 Day 1,701, 13:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ти, и проклетиот МЕД!

Кога е уништи љубовта во мене
го доби задоволството за себе...
Да...
Без трага и глас,
исчезна твоето ЈАС...
Ти веќе не си ти,
неговиот мед те уништи!
Се продаде..
Да, за злато и мед
го уништи мојот розев свет..

read more »

За Неа!

98 Day 1,698, 15:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ова и го посветувам на еДевојката, која е љубам веќе долго време... Дури и она сама не знае дека ми е женска... Немам храброст да е запросам...

Анастасија само за тебе!


Ако сега ме одбиеш веќе немој да ме барашread more »