Ambient on/off

ПОД ИТНО! -НАП со еГрција, и МПП со Албанија!

52 Day 2,105, 06:23 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Патриотизам е да се сака својата земја и да се знае како да се зачува истата на еден мудар и флексибилен начин. Местоположбата на Македонија е таква да мораме да градиме позитивна клима со соседите па дури и со грците доколку сакаме да не има. Тоа е

read more »

Плачисрби повелете

67 Day 2,041, 08:16 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Оддамна не сум пишал статија, а мислам и дека немам што многу да кажам во една ваква игра која оддамна веке ништо не е така како што беше. Сепак, ете последните турбуленции малку ме тргнаа од двокликашката дремка за сосема на кратко да го кажам свој

read more »

Летување на Голи Оток со Удба Турс!

97 Day 1,544, 06:28 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisСите играчи кои промовираат југословенски сојуз нека имаат во предвид дека тој сојуз не зависи само од србите и хрватите кои не можат да се смислат едни покрај други туread more »

(НЕ)моралот на конгресмените

38 Day 1,518, 16:16 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Остај што гласавте за двокликаш претседател, сега истиот не сакате да го пуштите и да си оди!

Како можете, со кое лице ке му објасните на народот дека поддржувате неактивен претседател со цели 11 гласови
read more »

Топол поздрав

12 Day 1,517, 18:15 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Еве како нашиот претседател Јунец креира стратегија за одбрана на еМакедонија и воедно води преговори за заеднички напад на ONE силите, а потоа редовно не известува за своите идни планови и чекори.
[img]http://www.colourbox.com/preview/[/img] … read more »