Ambient on/off

завршено-complete

180 Day 1,944, 04:35 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

поделбата е завршена
division is completed
read more »

поделбата е завршена-division is over

151 Day 1,919, 09:40 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Поделбата е завржена поделени се околу 10.000 лебчиња и 1.000 оружја

read more »

Поделба на 50 лебчиња за секој(завршено-end)

81 Day 1,914, 07:10 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Поделбата е завршена поделени се околу 8.000-9.000 лебчиња

read more »

Вечна еМакедонија

18 Day 1,907, 16:10 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Здраво еМакедонци!

Како што знаеме сите еМакедонија скоро ја немаше на карта но со текот на времето и со нашето големо напредување успеавме да ја вратиме еМАКЕДОНИЈА повторно во нормала и дури постигнуваме повише затоа да продолжиме во исто … read more »