Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Regalitatea nu este o modă, este un model *** iar Arta Regala un scop în viață. Liberalismul, Patriotismul și Monarhia vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

TO: Furați conturile jucătorilor din eRepublik ?!

46 Day 2,371, 02:54 Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Mă miră mereu faptul cum jucători vechi din eRepublik dispar precum spicele de grâu la tăiat. Pentru mine, orice cetățean român care și-a pierdut timpul între 2 și 5 ani în „minunata” noastră Republică, și care vine acum să-și ia „la … read more »

O secundă *** PL nu este partidul meu!

81 Day 2,323, 14:32 Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Salutare Prieteni,
Citeam zilele trecute printr-un comentariu din Presa eRomânească (fiindcă și aici am început să intrăm în declin la capitolul articole bune și de calitate) că „Partidul Liberal nu mai este ceea ce a fost. Păcat!”. … read more »

Cum se strică eRepublik *** Pay Attention!

54 Day 2,308, 02:58 Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Salutare prieteni,
După un timp îndelungat în care eRepublik s-a tot schimbat de la versiuni vechi la versiuni noi, de la distrugerea modului economic prin moneda unică, de la moartea modului politic și dezinterestul națiunii pentru el, astă … read more »

Prin eRepublik e frumos dar nu prea!

10 Day 2,286, 03:49 Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Salutare Prieteni,
Acum 10 minute am realizat un fapt important pentru Republică și pentru eRomânia: „noi românii suntem foarte activi în jocul ăsta”. Suntem incredibil de implicați în ceea ce ne-a plăcut aici. Mă uitam câte articole … read more »

Ce facem când vrem să renunțăm la eRepublik ?!

27 Day 2,272, 08:48 Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Salutare Prieteni,
Începând de anul ăsta mi-am propus să-mi prioritizez un pic viața și s-o las mai moale cu eRepublik (singurul joc în afară de FoE) pe care-l mai joc. Mi-am spus că nu trebuie să pun la suflet ceea ce se petrece aici, … read more »