Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Regalitate sau Artă Regală ! Vă las pe voi să descoperiți diferența *** eLiberalismul, și ePatriotismul vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

*** Am uitat, ați uitat, ne-am (v-ați) pupat ! ***

35 2 days ago Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

A existat un vis numit „schimbare” și când nimeni nu a pariat pe noi, atunci ne-am ridicat mai puternici. A existat un vis numit „libertate” și când lumea credea că am fost înrobiți pe vecie, ne-am ridicat rupând zăbrelele temniței în … read more »

Cu bucurie îmi iau și eu „La Revedere” !

66 Day 2,546, 09:34 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pe fundalul ăsta muzical vă scriu ca de sfârști, la început de articol și la sfarșit de drum prin Republică.


read more »

Ipocrizia salvează eRomânia *** Scutiți-mă de Sfaturi !

98 Day 2,531, 01:11 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis


Niciodată nu mi-au plăcut oamenii care emit judecăți repede și la pachet cu grupul din care fac parte, mai ales atunci când sunt contraziși. Mi s-a părut o tră … read more »

PL - Raport de Președinte sept.-oct. 2014

9 Day 2,519, 09:30 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Salutare colegi,
Aș vrea să vin cu acest raport public în fața voastră fiindcă nu există altceva decât transparență în acțiunile pe care le-am întreprins în această lună de mandat sept.-oct.2014.

La începutul mandatului mi-am propus să[read more »

„Întunericul este doar absența luminii” (A.E.)

26 Day 2,517, 04:32 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Cum zilele astea am reușit să mă dumiresc o leacă despre ceea ce se întâmplă atunci când ieși din conformism și depășești piedicile trasate de alții, m-am gândit să vă scriu o poveste extrem de interesantă pe care am citit-o într-o revistă … read more »