Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Regalitate sau Artă Regală ! Vă las pe voi să descoperiți diferența *** eLiberalismul, și ePatriotismul vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

[PP] Candidatura mea din largul Mării Negre

30 7 days ago Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Salutare prieteni, colegi și iar prieteni,
Din momentul în care am făcut primi pași în Republică mi-am dat seamă că se respectă multe din elementele esențiale din realitate: prietenie, onestitate, pasiune și plăcerea de a face parte dintr-un … read more »

Country Administration - Tipuri de Legi (Congress)

16 Day 2,476, 03:54 Published in Romania Romania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Salutare eConfrați,
Consider de bun augur republicarea unui articol mai vechi pe care l-am scris acum 2 ani. Cum actul guvernării în Congress ar trebui să reprezinte un nivelul superior al evoluției și progresului unei națiuni, m-am decis să … read more »

Dincolo de Republică stă caracterul omlui (Liberali UNIȚI-VĂ)

39 Day 2,469, 12:47 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Până nu trăiești nu poți înțelege prietenia,
Și asta mi-a demonstrat mie Republica și unii oameni de un profund caracter. Într-o societate atât de virtuală precum Republica există onoare, există speranță, există adevăr. Oamenii se … read more »

RO/ENG - Noua Medalie în eRepublik: „Political Veteran”

46 Day 2,468, 03:30 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Citeam zilele trecute în ePresa Românească o idee foarte interesantă care n-a atras deloc atenția, din simplu motiv că n-a fost bine explicată și nici autorul nu și-a dat osteneala în cele 4 fraze, să dea curs acestei idei.

Era o îread more »

După 100 de zile ... M-am întors

61 Day 2,461, 11:02 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Cam atât am stat departe de Republică - 100 de zile și uite că m-a lovit iar nostalgia celor câteva click-uri zilnice pe care nu le mai dăteam. Perioada asta mi-a prins bine, m-am deconectat de la un mecanism care cel puțin din punct de … read more »