Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Regalitate sau Artă Regală ! Vă las pe voi să descoperiți diferența *** eLiberalismul, și ePatriotismul vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

Ipocrizia salvează eRomânia *** Scutiți-mă de Sfaturi !

98 6 days ago Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis


Niciodată nu mi-au plăcut oamenii care emit judecăți repede și la pachet cu grupul din care fac parte, mai ales atunci când sunt contraziși. Mi s-a părut o tră … read more »

PL - Raport de Președinte sept.-oct. 2014

9 Day 2,519, 09:30 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Salutare colegi,
Aș vrea să vin cu acest raport public în fața voastră fiindcă nu există altceva decât transparență în acțiunile pe care le-am întreprins în această lună de mandat sept.-oct.2014.

La începutul mandatului mi-am propus să[read more »

„Întunericul este doar absența luminii” (A.E.)

26 Day 2,517, 04:32 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Cum zilele astea am reușit să mă dumiresc o leacă despre ceea ce se întâmplă atunci când ieși din conformism și depășești piedicile trasate de alții, m-am gândit să vă scriu o poveste extrem de interesantă pe care am citit-o într-o revistă … read more »

Lemurieni mici cățărați peste colecția mea de praf

13 Day 2,508, 13:41 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Au trecut ceva zile peste biroul meu din camera de zi,
L-am găsit în seara asta prăfuit, cu un miros puternic de la trabucul stins care zăcea în scrumieră tocmai de duminică. M-am uitat la cărțile din bibliotecă, la colecția de medalii, la … read more »

Nu-mi spune niciodată șansele !

119 Day 2,503, 06:13 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

În urma alegerilor pentru Congress-ul eRomâniei (mandatul 25.oct – 25.nov 2014) Partidul Liberal a reușit pentru a 2-a lună consecutivă să se claseze în Top 5 partide … read more »