Ambient on/off

Kuulumisia

29 Day 2,429, 02:24 Finland Financial business Financial business

Eli aion ruveta yrittäjäksi, mulla on liikeidea ja haluaisin hieman kommenttia siitä. Olen jo rekisteröinyt toiminimen ja pääomaa löytyy itseltä joten aloitan bisnekset varmaan pian.

Eli: ihmiset käyvät paljon leffavuokraamoissa. Leffaa ei

read more »

kuva arvotus perjantai peli

19 Day 2,425, 02:15 Finland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmenttäyte artikkeli - voittaja saa vammaisen summan !

ei saa poistaa tämä ei ole törkeys tai mitää tölkki lihaa … read more »

Hesa

37 Day 2,327, 02:05 Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Minun piti vielä äänestää JNJK voittoon ja pistää vaaliartikkeli hänelle ennen lopullista lähtöäni. Ilmeisesti korppimainen vaalitapa on vihdoinkin noussut demokratian yli ja hän ei tarvitsekaan enää ääntäni tai propagandaani. Tämän takia aionkin

read more »

Sai-jo-naarasta

33 Day 2,318, 09:12 Finland Financial business Financial business

Olen jättämässä ereä ja kaikki on kohta jaettu pois.

Akun Ankkamainen 313 kultaa ja 2528 markkaa on menossa korppien orgille, jossa toivottasti lisääntyvät ja ruokkivat poikasia. Korpeilla on monia rehellisiä kavereita hommaa pyörittämään.

read more »

Korpit tulevat

10 Day 2,316, 00:00 Finland Political debates and analysis Political debates and analysisOn vain yksi haastaja alfojen rappiolle ja kostajan jämä eliitille. Se on korpit. Meitä johtaa yksi suurimpia eSuomen pelaajia, joka tulee nousemaan presidentiksi … read more »