Ambient on/off

Mistä saisin tyty-yden?

9 7 days ago Published in Finland Finland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentread more »

Moi nörtit

9 Day 2,443, 23:42 Published in Finland Finland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentSamaan aikaan kun te pelaatte hikisinä tätä kakka peliä, niin minäpä menen uimaan kauniin vaimoni kanssa ja rakastelemme nuotion päällä aina iltaisin.

[img]http://www.k-[/img] … read more »

Kuulumisia

29 Day 2,429, 02:24 Published in Finland Finland Financial business Financial business

Eli aion ruveta yrittäjäksi, mulla on liikeidea ja haluaisin hieman kommenttia siitä. Olen jo rekisteröinyt toiminimen ja pääomaa löytyy itseltä joten aloitan bisnekset varmaan pian.

Eli: ihmiset käyvät paljon leffavuokraamoissa. Leffaa ei

read more »

kuva arvotus perjantai peli

19 Day 2,425, 02:15 Published in Finland Finland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmenttäyte artikkeli - voittaja saa vammaisen summan !

ei saa poistaa tämä ei ole törkeys tai mitää tölkki lihaa … read more »

Hesa

37 Day 2,327, 02:05 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Minun piti vielä äänestää JNJK voittoon ja pistää vaaliartikkeli hänelle ennen lopullista lähtöäni. Ilmeisesti korppimainen vaalitapa on vihdoinkin noussut demokratian yli ja hän ei tarvitsekaan enää ääntäni tai propagandaani. Tämän takia aionkin

read more »