Ambient on/off

Конгресмен(Уствари не, конгресменЧе)

1 Day 1,433, 20:16 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден драги читатели :)

Изреволтиран од киксовите на некои дечишта што станале конгресмени овој месец, решив да направам статија, за едно детенце што сака да се кандидира за конгресмен :)

Тоа детенце е [url=http://www. … read more »

eAlbania

2 Day 1,408, 05:32 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

smrtan wrote 13 minutes ago

LOL. If admin will add eAlbania it will exist n days when n=number of eAlbanian regions.

:P

Smrtan: Anyway UCK monkeys can into computers?

Huahuahuahauhahuahu

Stef40: Sir, shiptar you just got trolled[/

read more »

Сојуз Панам

13 Day 1,177, 12:18 Republic of Macedonia (FYROM)

Официјално еТурција влезе во алијансата "ПАНАМ"...

Заедно со еТурција во "ПАНАМ" влегоа и

еФранција
еБразил
еАмерика(еСАД)
еАргентина
еКанада
и
еЈапан


Логото на "ПАНАМ"

[
read more »