Ambient on/off

[MOD] BH helyzet az evilágon

13 Day 3,068, 06:18 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentTalán egy hónappal ezelőtt érkezett el az a pillanat, amikor úgy láttam, nem érdemes Blitz packba fektetni a BH-szint lecsökkenése miatt.
Keddtől úgy tű … read more »

Boldog szülinapot, Index1!

63 Day 3,003, 01:45 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Üdv Játékostársaim!
Éppen 7 évvel ezelőtt jelent meg az ominózus cikk az ország egyik hírportálján, aminek köszönhetően sok ezren érkeztünk a játékba, s emeltük az országot rövid időn belül az élvonalba.
Az eltelt 7 évben barátságokban, … read more »

Közéleti válságban.

22 Day 2,993, 05:59 Published in Hungary Hungary Political debates and analysis Political debates and analysis

Üdv Játékostársaim!
Ritkán szólalok meg politikai ügyben, most se abból a szempontból ragadok pennát, tőlem tapasztaltabb politikusok megteszik ezt.
Lassan 7 éve a magyar közösség tagjaként sok böszmeséget éltem meg, ám ilyen kényszerhelyzetbe még

read more »

[Mod] Ünnepek

18 Day 2,956, 05:40 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentKedves eMagyar játkosok!

Áldott, fp-ben szegény, Bh-CH-ban gazdag karácsonyt kíván a magyar mod csapat minden játékosnak. Teljenek az ünnepek szeretetben, békében, ne legyen dolgunk :)
Kövessé … read more »

[Mod] Magányosan a csatatéren

17 Day 2,870, 07:53 Published in Hungary Hungary Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Üdv Harcosok!

Többen is feltették a kérdést, mi az oka, hogy magányosan harcolnak a csatatéren?Biztos választ nem tudunk, de mindenesetre senki sem maradt magában a játékban (villanyoltás mé … read more »