Ambient on/off

To My Chilean friends

54 Day 2,318, 13:10 Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

For a long time I have't written an article

Goodbye my Chilean friends
My country Macedonia is finally free, I returned home to help her rise to where it should be. I got a lot of friends in Chile, participated in many battles alongside Chilean

read more »

СТАТИЈА ЗА ЧИСТО ОНАКА ДА СЕ ДЕШАВА НЕШТО

16 Day 2,159, 08:29 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

УСТВАРИ ШО ДА ПИШУВАМ
Секој што ке ја гласа статијата ке добие 1 Q2 храна
статијата е за состојбите во eRepublik
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

......
..
.
.
.
.
.
.
УСТВАРИ НИШТО НЕ СЕ ДЕША

read more »

Е-МАКЕДОНИЈА

3 Day 1,887, 11:47 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

еМакедонци,

Да не дозволиме да ни се случи тоа од изутрина во Повардарие, сите кои се за Македонија сложно заедно да удриме и да ја зачуваме Источна Македонија, да не дозволиме да бидеме избришани од мапата.
Нема да солам многу памет ама ба

read more »

Нова голема поделба на храна

47 Day 1,827, 15:20 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Мала помош и од мене во овие тешки воени времиња.
Се што треба да направите е да стиснете С+В (напишете ги во коментар) + извик и ке добиете 20 храна Q3.

За извик:
Нова голема поделба на храна
For shaut:
New big subdividing of food
http://

read more »

Нова голема поделба

74 Day 1,795, 16:00 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Се што треба да направите е да стиснете с+в (напишете ги во коментар) + извик и ке добиете 20 храна Q3.

За извик:
Нова голема поделба
For shaut:
New big subdividing

http://www.erepublik.com/en/article/-1-2141719/1/20
read more »