Ambient on/off

[СЗР] Тријумф домаћинске Србије и подела 45 q7 тенкова [СЗР]

56 Day 2,960, 07:43 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisНа изборима који су одржани 25. децембра, тријумфовала је домаћинска Србија. Народ је препознао правне вредности за које се залажемо и у великој мери је гласао за [url=http://www.erepublik.com/en/party/read more »

[СЗР] Подела 110 тенкова квалитета 7 [СЗР]

74 Day 2,955, 05:22 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisИза нас је година пуна морала, части и поштења. У част нове године, а наравно и конгресних избора, Странка Здравог Разума дели тен … read more »

Позив на диктатуру

60 Day 2,889, 07:03 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

Када је прошли пут покренут пуч, разлог је био лоша ситуација у земљи. Изгубили смо једну оригиналну регију на 24 сата. Зато је побуна покренута две недеље након тога 2 дана пре избора. Србија је тада процветала и напредовала у сваком погледу.

Пош

read more »

[СЗР] Подела 100 тенкова квалитета 7 у част најаве макете Деспотовог града[СЗР]

83 Day 2,882, 09:51 Published in Serbia Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisВреме је за још једну поделу тенкова!!!

Све што је потребно да урадите би добијете 100 тенкова јесте да у коментарима напишете:

[url=http://www.erepublik.com/en/party/stranka-zdravog-razuma-2545/read more »

Диктатура

96 Day 2,656, 10:26 Published in Serbia Serbia Warfare analysis Warfare analysis

Админ је у својој бескрајној мудрости одлучио да нас почасти новим модулом. Плач нејачи (визамастеркард играча) га је натерао на уступке који већини квари игру да би сачувао оне које дају паре. Баланс се на неки начин мора одржати, па макар на овако

read more »