Ambient on/off

Регрутација Prime Lords

14 Day 2,415, 07:22 Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Турнирот помина, а ситуацијата за жал не многу посакувана, но сепак и не така лоша.
Prime Lords одлучија својот придонес да го дадат во турнирот за регименти, каде бенефит има државата. Останатите турнири се покажа дека ќе бидат повеќе штетни отколк

read more »

Македонски Масони [SaveAss]

61 Day 2,379, 18:25 Chile Financial business Financial business

Како одминува времето, ќе имам помалку време за играва. Тоа до некаде е и добра работа и некако не ми пречи, напротив едвај чекам да дојде тој период, но тоа не значи дека ќе се откажам, само ќе подолабавам.

Од некои од моите проекти остана уште е

read more »

Државно уредување и тактика [SaveAss]

74 Day 2,367, 10:05 Chile Political debates and analysis Political debates and analysis

Оваа статија беше наменета за следните претседателски избори, но како што изгледа ќе мора порано да се објави, за да се сомелат идеите.

Реално живееме во илузија дека нешто се работи, НИШТО не се работи затоа имаме и проблеми кои се влечат со манд

read more »

Во очи ЦРЕПедателски (SaveAss)

18 Day 2,354, 05:50 Chile Political debates and analysis Political debates and analysis

Денеска велат било ден на трудот, ден кога во друга земја, други луѓе за туѓи цели се избориле за работнички права. Нешто слично како 8-ми март, само ова за работниците или поточно аргатите. Други луѓе, во друга земја за туѓи цели.
Ме чуди зашто ни

read more »

AS Словенија [SaveAss]

33 Day 2,343, 01:40 Chile Warfare analysis Warfare analysis

Почитувани,

Денеска ќе имаме многу тешка битка, иако навидум изгледа дека Словенија не напаѓа, чисто видете ги бројките:

Словенија за АС и требаат: http://www.erepublik.com/en/country/military/Slovenia
12,367,250 енергија или околу 370.000 мкд

read more »