Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

OF!!!

КРАТКО И ЈАСНО

2 Day 2,165, 13:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Апел до сите Македонци воедно и ги молам да си се вратат сите во родната грутка на оваа ебена игра. ФАКТ!оваа е игра не е реалност на берза па да множите долари франкови и еура. ПА НЕ ЛИ ВИ СЕ СМАЧИ СО МЕСЕЦИ ДА ЈА ГЛЕДАТЕ МАКЕДОНИЈА НА ИГРАВА ПОРО

read more »

Oфицијални Кандидати За Конгрес eВМРО-ДПМНЕ Соопштение [acko veles]

12 Day 1,800, 01:34 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани е сограѓани. На ден 1801 ке се одржат конгресменските избори во еМакедонија.Како и секогаш партијата еВМРО ДПМНЕ ке излезе со свои проверени кандидати кој ке работат исклучиво само за доброто и интересите на еМакедонија
[img]http://oi56.[/img]

read more »

Oфицијални Кандидати За Конгрес eВМРО-ДПМНЕ Соопштение [acko veles]

14 Day 1,586, 03:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани е сограѓани. На ден 1587 ке се одржат конгресменските избори во еМакедонија.Како и секогаш партијата еВМРО ДПМНЕ ке излезе со свои проверени кандидати кој ке работат исклучиво са … read more »

eВМРО-ДПМНЕ Соопштение [acko veles]

9 Day 1,579, 02:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани,
како што сте добро запознаети во текот на вчерашниот ден во еМакедонија се одржаа избори за претседатели на политичките партии.

Јас се решив да се кандидирам за претседател на ЕВМРО-ДПМНЕ со цел да внесам нов дух, енергија, креат

read more »

Turkey and Macedonia (Erdogan congratulated Gruevski: Frequent let you EU!)

7 Day 1,409, 05:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Нивото на политичките односи, да се прелее на економски и трговски план. Ова како заеднички заклучок произлегло од би … read more »