Ambient on/off

Драматургия, фактология, астрология

104 Day 2,900, 13:27 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysis

Здравейте, приятели!

Някои статии трябва да бъдат написани, къде защото са провокирани както казва Валентин Кръстев, къде просто да останат в еАрхивите за обичащите да ровят в тях.

Сега по ред:

Първо драмата
- първо действие - законн

read more »

А сега накъде?

133 Day 2,886, 01:41 Published in Bulgaria Bulgaria Political debates and analysis Political debates and analysis

Здравейте, приятели!

В началото искам да ви поздравя с победния ход на нашите волейболни национали. Удоволствие е да на се наблюдава желанието и емоцията в играчите, и начина, по който публика и отбор са едно цяло. Което само показва, че когато и

read more »

Ягодова лимонада - ???

16 Day 2,838, 15:41 Published in Bulgaria Bulgaria Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentОт създателите на Мастиленият лабиринт,
от журито в конкурса,

Ягодова лимонада - малката сестра на Мастиленият лабиринт

На фона на появилите се положителни коментари в пресата въ … read more »

Мастиленият лабиринт 3 - крайно класиране!

28 Day 2,830, 04:43 Published in Bulgaria Bulgaria Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЗдравейте, приятели!

И последния кръг от конкурса Мастиленият лабиринт 3 вече е в историята. Сигурно сте любопитни да научите и крайното класиране в седмичната надпревара на номинread more »

Мастиленият лабиринт 3 - гласуване последен кръг!

16 Day 2,822, 07:24 Published in Bulgaria Bulgaria Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЗдравейте, приятели!

Седмият кръг от конкурса Мастиленият лабиринт 3, а с това и самият конкурс вече са в историята. Искам да благодаря на всички, които не спряха да ни радват с твор … read more »