Ambient on/off

Досадно ви е? - Погледнете некое филмче! [dado.MKD]

18 Day 2,465, 13:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден на сите,

Гледам многумина од вас се жалат досадно е дај да пукаме негде дај ова дај она...некогаш поради такви нешта се прават огромни грешки, мора ли да се пука? Зашто да не пробаме да бидеме како нашите братучеди од Кина фармери, па то

read more »

A day in eRepublik - Sisk's Contest

18 Day 2,459, 09:25 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello my friends!

This article is a part of the Contest called „A DAY IN EREPUBLIK“ - by Sisk.
Article of the Contest - [url=http://www.erepublik.com/en/article/-contest-a-day-

read more »

We are the community - Contest Participation

40 Day 2,454, 13:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hi to everyone! First, if you want to help me, VOTE + COMMENT and if you want you can SHARE my article, thanks!

This article is a part of a contest!
[url=http://www.erepublik.com/en/article/-contest-we-the-community-big-gold-prizes-read more »

Interview with Trico! [ENG/MKD/ESP]

43 Day 2,452, 13:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Welcome to Dado News!

Today we have one interview with one of the best Tanks in the game, Trico.
read more »

Анализа за Прецедателските избори! [dado.MKD]

25 Day 2,447, 04:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis


Добар ден на сите,

Во претходните избори, се водеше битка помеѓу Mr. Santinoo и Hristijan Tasevski. Кандидатот на ОеМ успеа да победи тесно во таа битка и да стане еден од најтроланите прецедатели и можеби најнеактивниот прецедател.

За следни … read more »