Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Orice asemanare cu jucatorii eRepublik este pur intamplatoare sau NU.
Nu scriu articole la comanda politica,nu am mila,nu fac discriminari. Cand inspiratie ma loveste,fac pamflet despre oricine,indiferent de partid sau UM,prieten sau adversar.

Templar Voters be like...

2 Day 2,707, 05:19 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysisBut suddenly...
Dâng Dâng Dâng Dâng!

Mai nou … read more »

CONCURS!

14 Day 2,692, 12:11 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pentru ca asa am chef si pentru ca asa mi s-a nazarit mie, ofer premii in CC pentru un pamflet la adresa mea. Pamfletul poate fi scris oricum doriti voi, artistii si poate contine si alte personaje. Continutul usturator in care o sa ma faceti cum

read more »

Noua arma a Armatei Romane: Articolele lui Vic of Thor!

14 Day 2,663, 07:19 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Un adevărat dictator ştie să se descurce cât mai bine cu resursele pe care le are. Noul dictator al eRomaniei elbandido, nu face nici el excepţie de la regulă.

La ultimul brainstorming cu întreg cSMR-ul, mulţi iubitul tovarăş elbandido a

read more »

Cum vad diferiti oameni culoarea controversatei rochii.

15 Day 2,658, 05:20 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis


Dupa ce balamucul acesta controversat a ajuns si pe wall-ul meu de facebook(era de mult, dar am facut prostia ca la un moment dat sa nu mai ignor stirea), am facut un studiu despre … read more »

Stând la coadă la doctor

7 Day 2,657, 08:45 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

-Am intrat în cabinetul doctorului. Văd o înşiruire de oameni bătrâni însoţiţi fiecare de unul sau doi adulţi. Bătrânii erau copii când s-au aşezat la coadă, iar adulţii sunt copiii lor, care s-au născut la coadă aşteptând să fie vaccinaţi.


-

read more »