Ambient on/off

ОТЧЕТ и Програма

3 Day 1,911, 03:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Р Е П У Б Л И К А Н С К А П А Р Т И Ј А

се случи во изминативее 30 дена

1. зголемен број на членови од 350 на 359 или пораст од 2,49%
2. зголемеен број на гласови на конгресменските исбори од 16,67% на 17,

read more »

претседателска кандидатура[CAR MIJALKO]

2 Day 1,894, 17:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

И ЈАС КЕ ГЛАСАМ ЗА BucephalusIII]

iskreno vas,
car mijalko

read more »

предПРОТИВКАНДИТАТУРА за претседател на EL CHE

13 Day 1,892, 05:15 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Иако никогаш не планирав да сум новинар ,ја читав мојата прва статија http://www.erepublik.com/en/article/za-drzavata-1956624/1/20 и уште некако стојам на тоа мислење,иако постојано Плато прави промени како во економскиот така и воениот модул и дене

read more »

РЕПУБЛИКАНСКА ПАРТИЈА

9 Day 1,892, 02:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Водејкки се од фактот дека секкој онллајн играч е и претседател и конгресмен и војникк и министер и декка најдобро функкционираме ккога сме сложни ја составив конгресменската листа ,пред се со постари играчи ,од различни единици на кој не им светнал

read more »

подршка на базука тим од невладин сектор

13 Day 1,574, 17:10 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders


покрај поделените државни тенкови на базука тимот и невладиниот сектор се приклучи со донации од по 1111 МКД на базука тимот

zoran macedonian
Remove friend Send message Donate
Experience level 26
8,626 / 10,000

Location: Republic of … read more »