Ambient on/off

Subscribe for BVB-paper

37 Day 1,298, 18:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Единствена причина што го отворив весников е дека во блиска иднина освен HW и SS медалот нема некој изгледни шанси да добијам некој друг па си реков со молење колење  можи и да стигнам некако до ММ медал да светни перото и кај мене а исто така добр

read more »