Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Ministry of Foreign Affairs newspaper

|MOFA Montenegro|: Thank you, allies!

38 3 days ago Montenegro Political debates and analysis Political debates and analysisDear friends of eMontenegro,

On the behalf of eMontenegrin Government and eMontenegrin citizens, I want to THANK TO ALL OUR ALLIES AND FRIENDS who helped eMontenegro during … read more »

|MoFA Montenegro|: Uvodni članak i konkurs za ambasadore

11 Day 2,421, 05:11 Montenegro Political debates and analysis Political debates and analysisPoštovani građani eCrne Gore,

Velika mi je čast i zadovoljstvo što po prvi put otkad sam građanin male eCrne Gore mogu da vam se obratim u službenim novinama Ministarstva za spoljne … read more »

[Ministarstvo spoljnih poslova] Konkurs za posao ambasadora

12 Day 2,337, 13:53 Montenegro Political debates and analysis Political debates and analysis

Poštovani gradani ,

Obraćam Vam se povodom konkursa za posao ambasadora koji je raspisan još u prošlom članku.Želio bih da pozovem sve koji su zainteresovani da doprinesu … read more »

[MoFA Montenegro] Zajednički udar sa Ujedinjenim Kraljevstvom, turnir

17 Day 2,252, 14:54 Montenegro Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPozdrav Crnogorci!

Prije nekoliko dana napustili smo savez TWO, a odmah nakon toga on se raspao. Sve su prilike da na našoj strani u budućnosti neće biti Ujedinjeno Kraljevstvo. Naš … read more »

[MoFa Montenegro] Farewell TWO & ACT! 0/

151 Day 2,246, 10:06 Montenegro Political debates and analysis Political debates and analysisPoštovani,

današnje saopštenje Ministarstva spoljnih poslova ima za svrhu da saopšti i dublje pojasni razloge zbog čega je došlo do, u naslovu navedenog, razilaska … read more »