Ambient on/off

[Kate]Interiew with FreeEnough

15 Day 1,852, 05:35 Austria First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Hello dear friends,
I asked FreeEnough for interview, and he was so nice and polite to accept, although he was very busy , he found some time and quickly answer my questions. ^_^ I can

read more »

[Kaте]Интервју со Принцот

30 Day 1,842, 12:22 Austria First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Dear Austrians, the article is made both in English and Macedonian, because of my fellow Macedonian brothers all over the eWorld.


MK:

Се започна кога и на двајцата ни беше досадно и почнавме да пишуваме статија, за љубовта.Го на … read more »

[Achkoe]Патот до Успехот

24 Day 1,828, 10:07 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Музичка подлога

Оваа статија ја пишувам инспириран од две личности кои повеќе за жал не се дел од играва, Pljakot и Kika Mladenovska.Двајцата во своите весници кои што ги разгледав пишуваат за … read more »

аФтобуси се враќаат!

36 Day 1,815, 04:56 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Attention please!

Од кога пропадна единицата aFtobusi се случуваа многу работи, па ни фалеа малце старите времиња и решивме да се вратиме на сцена ПОВТОРНО, овојпат спое … read more »

[Kaте]Слики од собиранката - Цензурирано

103 Day 1,797, 14:26 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Собиранка во Струмица, пицерија Дион


Нема што да пишувам, сликите кажуваат повеќе и од зборовитеБрада

read more »