Ambient on/off

КАКО ДА ИСПУКАШ 3 РАКЕТИ ВО ЕДНА БИТКА!!!

46 Day 1,686, 00:13 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

ДРАГИ МАКЕДОНЦИ!!!

ЈА ПИШУВАМ ОВАА СТАТИЈА НЕ ЗА ПОЛЕСНО ДА СЕ ПРЦКАТЕ ТУКУ ПОЛЕСНО ДА ДОБИВАМЕ ВАЖНИ БИТКИ!!!

ЗНАЧИ ПРВО СКЛОПУВАМЕ ЕДНА РАКЕТА НЕЗАВИСНО ОД КОЈ КВАЛИТЕТ! И ЧЕКАМЕ ДА ПОМИНЕ ЕДЕН ДЕН. НАРЕДНИОТ ДЕН ПОЧНУВАМЕ ДА ПУКАМЕ НЕГДЕ П

read more »

MEDIA MOGUL HELP!!!

21 Day 1,664, 12:51 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublikСтатијава не е моја ја превземав од Conny Island бидејки сметам дека може да помогне!!!

Претплати се на сите весници и ке одбиеш 250 претплати назад!!!

There's 250 links of … read more »

СТАРАТА СКОПСКА ЧАРШИЈА И БИТПАЗАР НИЗ ВРЕМЕТО!

28 Day 1,651, 11:56 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Скопските пазари
Во 1928 година во Скопје постоеле пазари што биле останати од минатото. Сепак, градските власти издвоиле средства за изградба на уште два непокриени и два покриени пазари, како и на еден центар за продавање добиток - Добиточен паз

read more »