Ambient on/off

Не знам шо наслов, небитно

19 Day 2,357, 19:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Одамна немам нешто напишано, па ноќта врнежлива е соодветна за то.. а и во депресија сум вчера кучето ми умре.


Овај пат ќе напишам нешто, ќе ви презентирам една вистинска приказна, која на времето ми ја кажуваже дедоми, ко мал.. но не сум об
read more »

A1 NEWS (parody)

41 Day 2,128, 19:46 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Денешната статија ќе ја започнам со една многу битна депресивно меланхолична изјава на 1 млад локален депресивец шо крајно ќе ве заинтересира и ќе ви ги промени животите...

[img][/img]
read more »

Тинкање

41 Day 2,113, 16:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво дечиња. По подолга пауза во играва и весникот решив да напишам нешто. Многи има нови во играва не не познаваат нас ВЕТЕРАНИТЕ и златната доба која ја живеевме во играва, ,па гледам некој новинари а1, сител, курци палци, мн надежни дечиња се по

read more »

Не е битен насловот

12 Day 1,986, 14:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Не знам колку време паѓав.Не се сеќавам. Знам беше долго, и не се гледаше тлото, а јас не гледав на долу,упорно се пулев таму горе, во точката која стануваше се помала и помала, какошо паѓав. Таму горе, кај шо цел живот копнеам да бидам, кај шо сите

read more »

Прирачник за новите играчи [tomibair]

32 Day 1,851, 03:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentСите нови играчи кои не можат да се снајдат со играва, нека го прочитаат овај артикл, се им е добро објаснато >>>>>> http://www.erepublik.com/en/article/-i1-1915531/1/20read more »