Ambient on/off

[МзО]Наредби за ден 2839/2840 (EDIT 00:20)

19 3 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle ordersПукаме за Македонија против Грција (FEROG)!

Го браниме Епир!!! - директна војна со FEROG-јаните
[url=http://www.erepublik.com/en/military/read more »

ЕГЕЈСКА НЕ ЈА ДАВАМЕ [МзО]

18 7 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders~ЕДИТ во 17Ч
Не ги оставивме без Конгрес НО повторно ќе ги бришеме!!!
Потрошија огромни средства за да добијат Конгрес НО џабе им е Конгрес кога ќе немаат слободни територии!
read more »

ЕГЕЈСКА НЕ ЈА ДАВАМЕ [МзО]

33 Day 2,830, 16:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle ordersВАЖНО!

ВОСТАНИЈАТА ВО ЕГЕЈСКА И ЈОНСКИ ОСТРОВИ ( БУГАРИЈА ) МОРА ДА ГИ ДОБИЕМЕ ПО СЕКОЈА ЦЕНА !!!

Бугарија ќе ни се приклучи со еден закон ала „Кракер„ и продолжуваме со истата тактика
read more »

[МзО]Известување + Наредби за ден 2829/2830 (EDIT 03:30)

25 Day 2,828, 09:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle ordersСодржина:

1. Известување за тековните настани
2. Акција „ За јуниорите “
3. Наредби


~ Воена анализа

Македонија/Бугарија/јужниве
Сведоци сме дека из … read more »

[МзО]Наредби за ден 2826/2827

11 Day 2,826, 07:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders
ВЕЧЕР ОКОЛУ 23Ч ОЧЕКУВАМЕ НОВО ВОСТАНИЕ ОД ЈУЖНИТЕ!!!
БИДЕТЕ ПОДГОТВЕНИ И СО ПОЛНИ ФФ!!!
АКО НЕ САКААТ НАП, ТОГАШ СТАП !!!


read more »