Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Free your mind.

Надвор од ONE, надвор од умот.

31 Day 1,678, 13:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Поздрав Македончиња, преубав летен ден, мислиш се е онака како што треба да биде, се логираш на играта на која си пое*ал дел од твојот живот и читаш.... излегуваме од ОНЕ!?

Како, кој и со кој УМ????

Ние останатите смртници кои немаме пристап до

read more »

Апел за помош / Help needed [MK/EN]

17 Day 1,575, 06:55 Published in Poland Poland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Почитувани... овојпат ќе објавам нешто што нема врска со ерепублик но осеќам должност барем и тука да се обидам да помогнам на еден мој пријател, еден млад и многу интелегентен човек чиј живот несмее да биде во опасност заради оваа подмолна болест ко

read more »

Сакав да кажам.... шмеки!

75 Day 1,559, 10:34 Published in Poland Poland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Како јас гледам едно од "ремек" делата (статиите) на Шмеки:


這沒有任何意義јас шмеки, 這沒有任何意義 這沒有任何意義 這沒有任何意義 這沒有任何意義這沒有任何意義 жими мајка 這沒有任何意義 這沒有任何意義這沒有任何意義 армакедон се криви 這沒有任何意義 這沒有任何意義 這沒有任何意義 這沒有任何意義 這沒有任何意義這沒有任何意義這沒有任何意義

read more »

[Embajadora de eMacedonia] Tiempo de cambio + entrevista

18 Day 1,367, 06:42 Published in Spain Spain Political debates and analysis Political debates and analysisThis article is copy/re-published for eSpanish people from the original read more »

Востанија - за, против и нешто плус [DedaNoe]

26 Day 1,355, 12:16 Published in Spain Spain Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentНа прапочетокот на играва да се дигне востание требаше да се има солидна сума на злато зависно со колку жители е населен еден регион, цените се дв … read more »