Ambient on/off

Raport i punes se deritanishme te ministrave- Qeveria e dhjetorit

23 Day 2,218, 11:01 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Pershendetje
Si fillim dua ta faleminderoj shume CP-n qe ma besoj mua postin e Kryeministrit.
Tani do bejm nje raport te punes se ministrave te qeverise se dhjetorit.
[img]http://i.imgur.com/TTDmeQx.jpg[/[/img] … read more »

Ministria e Puneve te Brendshme- Imigracioni

12 Day 2,151, 10:46 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Pershendetje shqiptar

Me vendim te Kongresit, eshte miratuar formulari me te cilin shtetas te huaj mund te aplikojne per shtetesi shqiptare. Ky formular do te duhet te plotesohet vetem nga shtetas te … read more »

Kandidimi im per kryetar ne [LVV]

12 Day 2,062, 12:06 Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPershendetje anetar te Levizjes Vetevendosje


Kandidimi im per PP te LVV vjen pas me shume se 6 muaj dhe vendosa qe kete muaj te jem kandidat zyrtar dhe nese me rizgjidhni PP do mundohem ta kryej … read more »

Ministria e Imigracionit II

8 Day 2,014, 08:05 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis
Pershendetje te gjitheve

Pasi ne artikullin e pare http://www.erepublik.com/en/article/ministria-e-imigracionit-2266758/1/20 propozova nje formular per te aplikuar te … read more »

Ministria e Imigracionit Update

31 Day 2,013, 06:51 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje Shqiptar

Pasi Shqiperia arriti kongres me 3 territore, ne si Ministri e Imigracionit i bejm thirrje te gjithe shqiptarve qe te kthehen ne atdhe.
Te gjithe ju qe deshironi nenshtetsi, duhet te plotesoni kete form: http://goo.gl/QComH

read more »