Ambient on/off

17 Shkurti po Afron !!!

15 3 days ago Published in Albania Albania Battle orders Battle orders

Pershendetje vllazen
Jemi ne hyrje te muajit Shkurt ,siq e dini me te 17 Kosova feston diten e pamvaresise .
I lus qe te gjithe lojtaret shqiptare qe te fillojne ti ruajne EB
dhe bombat e armet ,me nje fjale te beheni gati sepse nuk e duam

read more »

Gazeta Albanian !

11 Day 2,621, 09:13 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ju lutem nga nje subbscribe se pa pare e kini :D
Please subbscribe my newspaper couse its free :D

read more »

eBiH Armed Forces, jer ekipa zna zašto! (3/3)

32 Day 2,467, 10:11 Published in Chile Chile Battle orders Battle orders

Što bi Harko rekao "Jaki ko beton" ;)

Ujedno poziv svima da se prikljuce da deremo guzove u sljedecem turniru.read more »

Gureilla Fight vs TelefIyer (write comment) Second!

33 Day 2,467, 08:17 Published in Chile Chile Battle orders Battle orders

My Guerilla Fight against TelefIyer, best GF player in eWorld.

read more »

Gureilla Fight vs TelefIyer (write comment)

25 Day 2,466, 00:33 Published in Chile Chile First steps in eRepublik First steps in eRepublik

My Guerilla Fight against TelefIyer, best GF player in eWorld.

read more »