Ambient on/off

ВИЦОТЕКА vol.1 [AirScapeNo.1]

29 3 days ago Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Да се насмееме а и воедно да ми помогнете да ја завршам мисијата со коментари (1/3).. Ве молам за 25 коментари да не го гледам сликчето повеќе почна да ме нернвира.

Си биле тројца студенти и умреле. Кога умреле отишле кај Св.Петар и тој му рекол н

read more »

Пелистерка календар 2015 / Донаторска акција

11 Day 2,591, 04:30 Published in Chile Chile Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

МКД:
Здраво пријатели, повторно пишувам и барам скромни донации со цел да ја кренам последната теретана. Потребните средства за тоа се околу 50голд или во денари околу 10 000. Би ве замолил сите што сте во можност да донирате колку што можете … read more »

Студентски марш (17.11.2014)

38 Day 2,554, 08:06 Published in Chile Chile First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Денот кога студентите се обединија, денот кога сум горд да кажам што сум студент, денот кога покажавме дека оваа држава има младина која мисли подалеку од индивидуалните и партиските интереси. Екстерното тестирање е само доказ за

read more »

HELP ME, DONATE ME, MEGA SHOUT!

13 Day 2,334, 02:35 Published in Chile Chile Financial business Financial business

Hello my friends. I have a BIG thing to ask from you. I want to upgrade my training grounds so I can become much stronger, and I can't do that by myself, because it will take a long long time!
So, there are about 50 000 eCitizens,

read more »

Greetings from Ga*****! [AirScapeNo.1]

14 Day 2,230, 10:36 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentread more »