Ambient on/off

Како да се кренеме од сегашново економско срање[makedonec21].

52 Day 2,345, 06:05 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisЗдравоживо македонци,патриоти,предавници,печалбари,платеници и останат џган ко мене. Пошо досадно нешто денеска а ја станат порано од сабајле да појда во црква да им запала свеќа за здравје н … read more »

MEK Birthday party [Felllix]

42 Day 2,335, 09:55 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisread more »

Збор 2 за враќањето во Македонија и војна со пеериве [makedonec21]

54 Day 2,320, 08:19 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisЗдравоживо македонци,патриоти,предавници,печалбари,платеници и останат џган ко мене. Гледа чунки тргна работава на арно добивме конгрес, имаме апсика сојуз овие издаициве од ДСВ се вратија а не само … read more »

[Felllix] Kако до повеќе проценти?

32 Day 2,310, 17:02 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Поздрав,

Во турниров како што можевте да прочитате се бориме на индивидуално и на државно ниво и би додал дека и двете нивоа се важни.
За да го скратам текстов ке наведувам округли бројки.
Македониј … read more »

[Felllix] Разно

44 Day 2,287, 07:44 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Почитувани пријатели, непријатели и makedonec21

Има многу работи кои сакам да ги кажам ама ке се потрудам да бидам краток.

1. ФОНД
Пред некој ден од poletarec беше предложено да се фо … read more »