Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

The truth and nothing but the truth!

[FBS] SHOW RESPECT

39 Day 1,737, 02:58 Sweden Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentVi lever i en community där vi mer elle mindre ser hur enskilda personer eller mindre grupper av spelare förstör spelglädjen genom nedsättande och nedvärderande tilltal, read more »

[FBS] Ny månad, nygammal PP

8 Day 1,731, 03:56 Sweden Political debates and analysis Political debates and analysis
Tack för förtroendet! Jag glädjer mig väldigt även om jag vet att det egentligen inte var någon annan som gjorde ett seriöst försök read more »

Rädda riksfonden!

9 Day 1,717, 10:48 Sweden Political debates and analysis Political debates and analysis

GÖR DIN RÖST HÖRD!

http: //www. erepublik .se/viewtopic.php?f=440&t=24133


Mycket händer i somriga eSverige! Bland annat föreslås det att den svenska riksfonden ska avvecklas. Vad tycker du? Det är alltid bra för riksdagen att få ingå … read more »

[Dalze] Nej, jag tänker inte avgå

63 Day 1,717, 04:56 Sweden Political debates and analysis Political debates and analysis

De senaste dagarna har varit turbulenta. Det har kommit att handla om Dalze och hans rykte. Igen. Det är synd då jag tror att riksfonden skulle må bättre av att man försökte förbättra den och dess syfte istället för att slänga sten på de som är read more »

[President] Fortsätt kämpa!

11 Day 1,683, 06:58 Sweden Warfare analysis Warfare analysis
Medborgare! Kriget om Bohus fortsätter! Vi led ett svidande nederlag när vi förlorade i Trondelag vilket vi reparerade i Svealand kort därefter. Det har spekulerats mycket om read more »