Ambient on/off

Ајмо народее навалете тазе вицови.. (+16)

11 Day 1,910, 07:34 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво..
Оваа статија сакам да ја посветам на вицовите и малку да се насмееме

1.Си била некоја вдовица, направила колач за да му го носи на маж и.<
Одејќи кон гробиштата колачот и паднал. Кога жената стигнала на гробт на маж и почнала да

read more »

Интервју со Персеј Македонски

55 Day 1,903, 09:24 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво драги мои денеска кје ви го презентирам интервјуто со Персеј Македонски

1.Кој е Персеј Македонски во реалниот живот ?

Зоран Мијалков од Штип, Татко на два сина, Голем верник во БОГ, бранител од 2001 и крводарител. Работам како биб

read more »