Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

SZOT Cikluszáró

Day 2,420, 07:24 Published in Hungary Hungary by Szocialis Miniszterium
Sziasztok!


Elérkezett a leköszönés ideje.

Szeretném megköszönni a türelmeteket a hónap nehéz indítása miatt.

Jó hírrel kezdeném Schelling gép problémája megoldódott így igaz csak késve de a májusi záráskori készletek 2014.06.28-án átkerültek:

21 004,54 HUF
255 db q7 fegyver
800 db q5 fegyver
2000 db q5 kenyér
2040 db q4 kenyér

Beszámolómat az oktatási tárcával kezdeném:

Sajnos a mentori programra egész hónapban csak 3-an jelenkeztek.
Ungolim aktívan részt vett az edzőfejlesztési támogatás új rendszerének kialakitásában és a pályázatok kiértékelésében.

Köszönöm a munkáját.

Szociális tárca :

Szeretném megköszönni a szociális minisztériumban dolgozók munkáját.

Külön köszönet Galvinus Hamptitus és a honap közepén csapatunkhoz csatlakozó McMarci lelkiismeretes munkáját a harci csomagok kiosztásában.


És akkor kicsit részletesebbenA hónap során amint láthattátok a e-hazánk háborúi miatt a csomag igényléshez nem volt se szint se DIV korlát, bárki igényelhette azt.

Bevezettük a 2 csomag igénylését alap és fegyvercsomag:

ezek megoszlása(kördiagramot most kihagynám) a következő volt :

1. alap csomag (300 well kaja 5 q7 fegyver) : 165 db
2. fegyver csomag (6 q7 fegyver) : 308 db

Összesem 515 harci csomag került kiküldésre ebből igénylő űrlapon keresztül 470 db

Összesen 69-en igényeltek harci csomagot.

A végére a legtöbbször igénylőkről egy kis táblázat.Szolgálati közlemény az igénylő űrlapot bezártam a harci csomag igénylése remélem csak rövid időre szünetel.

Edzőfejlesztési támogatás érdekes volt a hónapban 2 fejlesztési támogatás kiküldése is megtörtént.

Május havi:
Június havi:
A kiosztott támogatás összértéke : 353,2 aranyÉs az elszámolás

június havi elszámolás


Pár számot emelnék még ki:

Kiosztott:
q7 fegyver 2878 db
q5 kenyér 6520 db

Támogatás a harci csomagokhoz : 15 989 HUF

Harci csomagot igénylők napi átlaga 20 fő

Köszönöm, hogy együtt játszhattunk Veletek a hónapban.

További jó játékot kíván mindenkinek a SZOT csapata.


Torony
leköszönő
SZOT tárca vezető

 

Comments

Kisborok
Kisborok Day 2,420, 08:42

Miért SZOT?

szemi
szemi Day 2,420, 09:20

Szociális Oktatási Tárca

Kisborok
Kisborok Day 2,420, 10:08

hát jó, csak nem találtam szinte sehol kifejtve(nem rövidítve), ezért volt zavaró számomra

Kisborok
Kisborok Day 2,420, 10:09

de ez megint apróság, nem lényegi dolog

Kisborok
Kisborok Day 2,420, 10:09

lényeges*

AdmiraIis Day 2,420, 09:42

Comment deleted

Eheslo Day 2,420, 09:57

Comment deleted

szemi
szemi Day 2,420, 10:11

Eheslo
Eheslo Day 2,420, 10:12

Nem kölcsönös jeticsicska.

Mallyx
Mallyx Day 2,420, 16:13

Nem hittem volna, hogy visszarsírom drága fsb1000 mondjon le dark ogsa kommentjeit, sőt mára teljesen megbékéltem vele, vannak jó ötletei, de amit kehesló művel minden Szocmin cikk alatt az minősíthetlen... Reagálva szokásos kommenthányására: mindig is volt ellenőrzés, elszámolás. Tovább nem olvastam, kitalálom a lényegét: jeticsicska, féker, zombi, lopás, csalás, randomhülyeség szavak kombinációja.

Ha jobban tudod, állj be közéjük, szervezd meg a támogatásokat, osztásokat és tűrd az idióta, alaptalan vádakat. Nekem volt részem ebben pár hónapig, de a pár "köszönöm" levél megerősítés nyújtott abban, hogy jó az amit csináltam.

Köszönjük a Szocmin munkáját és további kitartás kívánok! Az ilyen kehesló féle hülyeségeket meg tudjátok hová tegyétek

T0RONY
T0RONY Day 2,421, 08:15

Mi köszönjük, hogy ebben a hónapban volt kikkel játszani.

Kuruc2
Kuruc2 Day 2,429, 06:57

Köszönöm a támogatásokat.

Jelenleg is van harci csomag?

Eheslo
Eheslo Day 2,527, 12:20

Az persze szinte már természetes a jetik csicskáinál, tolvajoknál, hogy a nagyszabású fosztogatásaik közepette sem idejük, sem merszük, sem kedvük nincs azzal elszámolni, hogy az eddigi támogatottak miként (nem)teljesítik a támogatási feltételeket.
Ilyen ellenőrzés, elszámolás eddig sem volt.
Értelme azért lenne, mert bár semmilyen garancia nincs az ellopott közpénzek visszavételére (mint azt légiós shadaae által ellopott 440k Huf közpénz esetében is láthattuk) de legalább azt lehet tudni, melyik féktárból kinek az ajánlásával szalajtották a mocskos tolvajokat a közkasszákhoz.
De nem láthatjuk.
Nem kötik az orrotokra sem azt, teljesült-e a támogatási szerződés, sem azt ki volt aki a tolvajt ajánlotta.
Szégyellik a lopásukat a mesügék, szégyellik a fékjeiket és azt is amit tesznek.
Talán nem reménytelen esetek RL, mert valahol belül érzik, hogy játékpénzt lopni a játékostársaiktól, átverni, becsapni őket nem kóser, csak a sz&r emberek tesznek ilyet és persze édesanyjuk édesapjuk sem erre nevelte őket.
Mégis megteszik ismét és ismét. Miért?
Érdekes kérdés, aki helyesen válaszol rá, kap szintén q7 tankot érte.
.
Tehát nem tudhatjuk meg hivatalos qrmányközlönyből, hogy a mostani nagy eresztést kik ajánlották ehhez az eállamilag szervezett lopáshoz egy olyan hónapban, amiben ismét az évek alatt felhalmozott tartalékaitokat élitek fel cserébe a bukásaitokért, vereségeitetekért.

De ne legyünk szomorúak az aranyos emberek jól jártak és még te is lophatsz, ha jól nyalsz és jó helyen!
Előre a közkasszák maradékának kifosztására morális zombik!
Öveket becsatolni, zuhantok tovább!

Eheslo
Eheslo Day 2,527, 12:21

Ki lett szórva párszáz gold pár setét jeticsicska tolvaj által.

Nézzük kiknek:
aranyember89 http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2284417
Ő már rutinos tolvaj: 2009 decembere óta kezelték a hamasz féktárában mobra és társai, mígnem valamely sokadnick kezére adták és persze szerveztek mellé közpénzből erős startot is, már áprilisban is felkerül a haverok listájára. Akkor még kicsiben nyomta, csak 13G-t lopott a haverok támogatásával, most már többet lophat, magasabb szintre léphet, ezért kapott ugyanúgy, ugyanazoktól 20aranyat. Nem hiába aranyember a neve, csak az a gáz, hogy közpénzen aranyozza magát és nem a fékmesterei költenek rá 4,5 év után, hanem a közkasszákból fényezitek. Becsületére legyen mondva, legalább a magyarok mellett teljesített és a bombáit is a magyarok mellett hajigálta, a gold nem ment teljesen hiába. Kár, hogy 4,5 év kevés volt neki az önellátáshoz és ahhoz, hogy a napi rutinnal ingyen edzéssel eljusson a most birtokolt erő sokszorosáig.

Tapsoljátok meg tehát, immár 33 goldot adtatok neki, hogy immár közpénzen megtehesse azt, amit 4,5 év alatt nem tudott megtenni saját erejéből barátai támogatásával, az hamasznak fizetett mutyihitelekkel, és széthekkelt PULSE alapján számolatlanul kifizetett zsolddal!

folyt. köv.

Eheslo
Eheslo Day 2,527, 12:21

A következő sikeres tolvaj nem más – dadam,dadam:
Sir Abraham Lakatos http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/1406272 2009 április 08-án született, 2HW mutatja 5,5 éves "aktivitását", ingyen edzőteremmel is minimum a tízszeres erejét birtokolná a jelenlegi 676-nak. Az viszont egészen biztos, hogy tarhálni - nevéhez méltó módon - nagyon tud, mert munkára, takarékoskodásra sem futotta a nagy "aktivitása" mellett.
Ahogy 5,5 évig, most is nagy hasznára lehet a "közösségnek", legnagyobb sebzését 5,5 évesen hol máshol érte el, mint: Zemgale csatájában Latvia ellen a 2,379napon, az asshole „nemtag” emagyarsággal „baráti” Leto, Kolumbia oldalán.
Tapsoljuk meg az öreg harcost, ez igazán aranyos közösségi támogatásra érdemes teljesítmény és hozzáállás!
Az persze természetes, hogy országeltöröltető jabba zsugorodóban lévő féktárából érkezett közénk a hibernációból, talán még a nagy teremtő a mára sokadnickként fékelő békés lelkű járókelő adta az erepes közösségéhez savazni urai akarata szerint - a ráakasztott álrhualon található címke ekkor sem számított, most se számít semmit a jeticsicskáknak.
Talán csak a nagy fékmester mobra és jeti kápó haverjaik tudják kinek a reinkarnációjaként került ki a féktárból, ezért tehát igazán érthető a lelkes támogatása - a tolvajok barátja is tolvaj.
Tapsoljuk meg őt is, ügyes tolvaj és persze a gazdája országeltöröltető jabba se piskóta, ő töröltette el első alkalommal - jákobbal az oldalán - eMagyarországot, orosz barátaik kedvéért és persze a román gazdáik dicsőségére!
Gratulálok hozzá is simlis sunyi gazemberek!

Eheslo
Eheslo Day 2,527, 12:22

Dadam, dadam, dadam: a sörben következő a most támogatást nem, de ajánlást birtokló kedves
lelike13 http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2425479
aki „ingyenest kaphatna”, ha nem lenne neki fullra nyomva(?) már, ami nem is csoda, mert ő is a hamasz 2009 végi 2010 eleji „évjáratához” tartozó most kihibernált fékecske egy reinkarnálódott sokadnick kezén. Sok szót nem érdemel szegény, mert nem jutott neki, elcseszte, olvassátok el az első – aranyos - öreg hamaszos kapcsán írtakat: copy paste. Ő se különb, se rosszabb mint amaz. 12 egy tucat ebből, mint azt a féker teremtőik rendelték anno 4,5 éve.

Ha sorok közé nézünk azt is láthatjuk, hogy olyan "kevés már a d1" (vagy olyan erős az öreg tolvajt támogató), hogy nem csak az aranyos hamaszos emberünk visszatérő tolvaja a közkasszáknak.
Másnak sem volt elég amit elsőre lenyúlt, megjött a kedve, és bár a feltételeket nem teljesítette, mint azt a neve mellett látható jelzés mutatja, de megint kapott némi közpénzt, hátha folytatja az kész átverés show-t: http://www.erepublik.com/en/article/-szk-edz-t-mogat-s-minden-mennyis-gben-2404672/1/20
A szerencsés megtalálónak q7-es tankot küldök.

További tankok várják azokat, aki a közkasszák megpumpolói között „eállami” nyüzsgőmokus qrmánytag bennfenteseket (mint a szintén aranyos öregember mallix http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2523340, aki már duplán nyúlt bele a saját maga által kezelt kasszákba közmegelégedéssel kísérten, hiszen a lopásnak ez a primitív módja ha lehet még természetesebb a morális zombiknak), és hasonló módon ismételten is közpénzből aranyozott tolvajokat találnak.
Jó szórakozást hozzá, a megtalálóknak megy a q7 tank!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.