Propunere de restructurare a Garzii Nationale

Day 2,383, 06:23 Published in Romania Romania by zZClawZz

Pentru inceput as vrea sa multumesc celor care au redobandit increderea in GN si trimit pitircii spre noi. De la 1 recrutae pe saptamana cel mult, GN a ajuns la 2-3 recrutari pe zi.
Astazi ma prezint in fata voastra cu un proiect de restructurare a Garzii Nationale. Proiectul consta in introducerea termenului de „mentodemocratie” unde mento vine de la mentor iar democratie intelegeti voi.

„Mentodemocratia” consta in urmatoarele idei:
1: Fiecare nouvenit din GN va avea la dispozitie o saptamana (poate 2) in care sa se obisnuiasca cu jocul dupa care poate sa inceapa sa se intereseze si sa se hotarasca in ce Unitate Militara vrea sa mearga dupa ce va absolvi GN. Dupa ce s-a hotarat va merge la mentorul Unitatii Militare respective si ii va cere sa il indrumeze pentru a ajunge sa aiba profilul pe care il cauta UM-ul respectiv. Exemplu: eu m-am decis ca vreau sa merg in PG (Praetorian Guard). Il contactez pe mibu’ si ii spun ca vreau sa devin membru PG dupa absolvire. El imi va da toate indicatiile necesare, ma va indruma pana la absolvirea GN si dupa aceia ma va integra in PG.
2: Fiecare Unitate Militara ce va intra in proiect isi va desemna un mentor. Rolul mentorului il aveti la pasul 1, dar pentru a fi sigur ca ati inteles: mentorul are rolul de recrutare, indrumare si dupa absolvire integrare in Unitatea Militara din care provine a piticilor.
3: Am ajuns si la partea cu democratia. Pentru a nu mai fi suspiciuni si neintelegeri in cazul alegerii comandantului Garzii Nationale, propun ca acesta sa fie ales prin vot de catre unitatile militare din proiect. Pentru a evita cazuruile de maxima modestie(votarea candidatului propriu), UM-urile nu vor avea dreptul de a vota propriul candidat. Fiecare UM va primi un numar de voturi in functie de numarul de membri:
- cei sub 50 membri -> 1 vot
- intre 50-150membri -> 2 voturi
- peste 150 membri -> 3 voturi
Fiecare comandat va fi ales pe o perioada determinata: 2-3 luni

Cam asta ar fi filozofia „mentodemocratiei”. Multumesc ca v-ati pierdut timpul citind, dar daca tot ati citit, lasati si un comentatiu cu parerea voastra despre „mentodemocratie”.

Cu respect
Claw