Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

Mbledhje Routine te Shtunen ora 18:00

Day 1,906, 14:02 by AqifPasha

Te dashur antare te Partise Revolucionare, simpatizante te drejtimit te institucioneve ne menyre trasparente dhe gjithperfshirese.

Parita Revolucionare dhe te gjithe antaret e saj luajten nje rol te caktuar ne zhvillimin e zgjedhjeve te fundit. Tani eshte momenti qe do te shpresojme te kemi disa gjera ndryshe nga qeveria e re te cilen e mbeshtesim plotesisht. Me kete nenkuptojme transparencen e vendimeve dhe gjithperfshirjen e njerezve, pa dallime, qe kane ide se si mund te kemi progres ne vendin tone.

Duke lene menjane qeverisjen vendore qe te beje punen e saj, si kryetar i Partise Revolucionare, po ju ftoj te shtunen qe te vini ne chatin e partise http://tinyurl.com/bcgxe7f qe te diskutojme per disa aspekte te rendesishme. Mbledhja do te jete e hapur per nje kohe relativisht te gjate, nga ora 18:00 e deri kur te na zeje gjumi :D:D .

Temat per te cilat do te diskutojme jane:

Si mund te ndihmojme qeverisjen e vendit ?

Si mund te ndihmojme njeri tjetrin ?

Cfare duhet te bejme per te qene me te forte nga sulmet e mundshme nga ana e vellezerve tane? Dhe ketu normalisht nenkuptoj dallaveret e PEA dhe Simpson.

Keto dhe te tjera qe do na vijne neper mendje ne nje diskutim te hapur.

Ju pres te shtunen duke filluar nga ora 18:00 (me oren e Shqiperise). Kjo ftese ju drejtohet edhe aleateve tane te LeA por edhe kureshtareve te tjere.

Vendi : chat http://tinyurl.com/bcgxe7f

 

Comments

Crazy Alboz
Crazy Alboz Day 1,906, 14:48

Nj gabim ne artikull, Unioni Kombetar jo Simpson!

Andiroid
Andiroid Day 1,906, 15:43

+1 Crazy Alboz

LeA do te jete ne mbledhjen tuaj! o7

Cerciz.Topulli
Cerciz.Topulli Day 1,907, 03:06

Patjeter qe do te jemi te gjithe bashk per te vendosur PR dhe shqiperin ne shinat e duhura .

Qarisma35
Qarisma35 Day 1,909, 12:55

s312
Media Mogul Medal Project
SUB for SUB...
http://www.erepublik.com/en/newspaper/qarisma-news-275206/1

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.