Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy
Resend email   |  Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Resend email Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Eleccions President del Partit

Day 1,942, 02:35 by montserrati


Avui és un dia important, ja que és el dia de les eleccions per president dels partits, com molts sabreu jo soc el candidat pel Partit Catalgipcià i espero obtenir aquest càrrec i coordinar de la millor manera possible i millorar les estructures d'eEgipte, ja que, en aquests temps més tranquils és el millor moment per fer aquestes accions.

El meu perfil és més d'esquerres, m'agrada ajudar als nous i als que tenen menys diners i lluitaré per poder aconseguir fons suficients per empendre aquestes accions, també soc molt comunicatiu, per tant, ara estareu informats de tot el que passa a eEgipte, només demanar-vos el vostre vot, ja que és importantissim, les relacions amb els croats són tenses i ells també han presentat un candidat al nostre partit, per tant, el vostre vot és IMPRESCINDIBLE, vota Monntserratí.

Salutacions,

Montserrati
 

Comments

foltof
foltof Day 1,942, 02:36

Toma un POLEo de menta.

costalsina
costalsina Day 1,942, 02:40

podi
V + S!

elBruch
elBruch Day 1,942, 02:40

v!

Ali Gual
Ali Gual Day 1,942, 02:42

Rojo separatista!!

Naboal
Naboal Day 1,942, 07:53

V!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.