Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy
Resend email   |  Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Resend email Can't find the email? confirmation@erepublik.com

DEPHAN ORDER DAY 1821 FIGHT FOR CHILE AND ALLIES

Day 1,821, 02:06 by D E P H A N


Ini adalah order resmi MoD yang bersifat bebas namun mengikat untuk seluruh Citizen eIndonesia



[ID]

Ini adalah koran resmi MoD eRepublik eIndonesia. Seluruh rakyat dianjurkan untuk perang di battlefield (BF) yang disebutkan di artikel ini. Tolong vote dan chain shout artikel ini agar semua bisa lihat.

Subscribe koran ini agar tetap ter-update, order dapat berubah ketika dibutuhkan.

[EN]

This is the Department of Defence's official newspaper eIndonesian eRepublic. All citizens are suggested to fight in the battlefield (BF) mentioned in this article. Please vote and chain shout this article so everyone can see.

Subscribe this newspaper to keep updated, order can be changed when necessary.



1st Priority
Fight for Chile in Otago



2nd Priority
Mobile and Fight for Mexico in Caribe e Insular



3rd Priority
Mobile and Fight for Chile in Zona Central



4th Priority
Mobile and Fight for Japan in Tohoku





Hold kalo luber diatas 52%, bantu battle yang lain



Hai guys and gays, ane mau ngajak ceman-ceman sekalian untuk bergabung ke dalam tentara resmi eIndonesia, TNeI. Berikut ini adalah beberapa informasi terkait TNeI yang sekiranya wajib diketahui oleh ceman-ceman semua




Syarat Masuk TNeI gak pake ribet :

- Char utama dan bukan sapi
- Isi form pendaftaran yang bisa kalian temukan link'nya disetiap box info masing2 divisi
- Siap Mentaati Order dari eGoverment
- Kalo bisa sering mampir ke IRC, ada log gratis ! untuk link IRC bisa kalian tanyakan kepada komandan kalian masing2 disetiap divisi.

 

Comments

Berliyanto Id
Berliyanto Id Day 1,821, 02:13

o7

andidonk
andidonk Day 1,821, 02:14

premium aja dech

andidonk
andidonk Day 1,821, 02:15

flanders udah selesai kk.

Upil Maverick
Upil Maverick Day 1,821, 02:20

siap tempur o>

Ekrem Chehab
Ekrem Chehab Day 1,821, 04:59

v

Phantom Pain
Phantom Pain Day 1,821, 06:45

o7

akmalaputra
akmalaputra Day 1,821, 08:44

o7

woodward354
woodward354 Day 1,821, 14:42

o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.