Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

Dan 1899

Day 1,899, 02:33 Published in Croatia Croatia by Suster Toni

Ajmo malo prekinuti spavanac što se e-života tiče. Nisam pratio situaciju pomno kao prije no potrudit ću se napisati što bolje.

1.Argentina vs ČilePolu-zadovoljan sam situacijom ovdje.Čile je izgubio Victoria, svoju glavnu regiju, pa im se capital preselio u orginalne regije. To im trenutno i više odgovara nego da su u Australiji.Regija Otago koja je povezivala čileanske bonuse je pripala Argentini, no ne zadugo. Novi Zeland je nakon duže vremena cjelovit. Australija koliko vidim više nije pro-EDEN ( ne zabrinjava me), i trenutno pušta po nekom dogovoru regije Čileu (Argentinci su uvelike trude da uspore taj proces dizanjem prilično uspješnih RW-ova) i po svemu sudeći Indoneziji koja stagnira u borbama još od neuspješnog pokušaja istjerivanja Hrvata iz Indije.


Što se može dogoditi:

Čile može izgubiti inicijativu protiv Argentine i puštati im regije s bonusima. Argentina će maksimalno onda odgađati napad na capital da napakosti Čileu.

Kad se vrate u Australiju, situacija će biti kao i prije početka ovog zamornog rata - Argentini Južna Amerika,Čileu Australija.

Pri gubljenju granice s Čileom,Argentina bi mogla napasti Paragvaj i Peruu kako bi ostvarila maksimalne bonuse.A možda odluče i prije maknuti NE s Čilea i napasti Paragvaj.

Najriskantniji scenario:

Novi Zeland stavlja NE na Argentinu,biva obrisan, te Čile nastoji spojiti bonuse.....

2.Rusija,Mađarska,Rumunjska i Poljska

http://www.erepublik.com/hr/article/-smeekileaks-russia-hungary-and-romania-2203748/1/20

Kao što je napiasno,Rusi će napasti Rumunjsku, spušiti bitkui Rumunjska će automatski napasti:Mađarska je planira pratiti i osvojiti još jedan wep bonus. Isto tako, otvara im se mogućnost da s Poljskom prođe kroz Rusiju preko Rumunjske sve do Kine.

Očito se ne odustaje od prelaska Kineskog zida.....

Plan je riskantan,pobjedit će ona strana koja bude imala bolje organiziran lanac zapovijedanja i pucanja na "pravoj strani".


3.BrazilOvo je onaj zdvojan osjećaj; radovao bi se ali ne mogu jer mi šef ima tamo firme :/ Kako god, Brazil će očito morati napasti Urugvaj ili Kolumbiju da bi obnovio bonuse. Ne bi me začudilo da napadnu i Argentinu.Ipak mislim da je Kolumbija najizvjesniji odabir,najbolja pozicioniranost za daljne pokušaje napredovanja prema Filipinima i Kini, pošto im je to glavna preokupacija.

4.Nezz kako da ovo nazovem...Turska se malo zeznula pri odabiru regija koje će osvajati. Ironija je što joj je glavna regija Sofija,pa nemaju bonusa...Trebaju napadati (ako odbiju napad naravno) egipatske regije pod bugraskom okupacijom i nastojati ih vratiti u balkanski kavez.

Problem su Srbi, koji bi mogli otežati takav pokušaj izbacivanja Bugarske natrag.Ipak, tu smo nesposobni mi, koji bi možda nekim čudom moglu uletiti i malo prevagnut situaciju u svoju korist.

Grci gube od Makedonaca i to me zabrinjava,MAkedonci su trebali ostati bez kongresa, ali vidim da to nikom nije palo na pamet 19.1. kad su im ostale 2-3 regije.

5.Mali savjetVidio sam da bi uz malo organizacije mogli lakše vratiti regiju u Hrvatskoj (ono je Hrvatska, ne Srbija). O tome ću savjetovati novo Ministarstvo obrane pošto smatram da se to ne može dobro organizirati u sljedećih 5 dana koliko je preostalo sadašnjem CP-u.

6.Ostalo

Kanada vs Španjolska

Nevažan rat.Samo da Kanada na kraju mjeseca ima kongres i sve ok.

Poljska vs Švedska

Poljacima dosadno pa malo pomažu saveznicima u Skandinaviji.Moraju i oni nabijat TP negdje osim u RW-u.

Čujemo se ponekad ;)

 

Comments

AlenJax
AlenJax Day 1,899, 02:36

fijuu

ultragudra
ultragudra Day 1,899, 02:40

brijuu

D SoKre
D SoKre Day 1,899, 02:47

Lijepo ko i uvijek

TanGe LanGe
TanGe LanGe Day 1,899, 03:01

vote

zucchini1
zucchini1 Day 1,899, 03:38

v s

Djubre Mucko
Djubre Mucko Day 1,899, 03:38

Sloboda sisama

bbb_kambelovac
bbb_kambelovac Day 1,899, 03:50

prodjose 6 miseci u 10 dana xd

vote

Giovanni 00
Giovanni 00 Day 1,899, 05:00

Zanimljivo je da Rumunji pomazu Poljacima i Hunima... Zakljucak?

Mikson reborn
Mikson reborn Day 1,899, 07:54

Gio

Raspala se Cromania ?

tihomir bancov
tihomir bancov Day 1,899, 13:55

Ja kad odem na letovanje u grčku ne pišem oproštajne članke prepune patetike.....
vidim da ti je RL bio važniji neke 2 nedelje......

Fraktus
Fraktus Day 1,900, 23:42

a gde su bre kroasani? pomažu saveznicima u navežnom ratu kanada - španija? pu

SvevladSrb
SvevladSrb Day 1,900, 09:46

vote

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.