[Valtio tiedottaa] Taistelkaa Kroatiassa!

Day 581, 12:42 Published in Finland Finland by Ministry of Education FI

Liittolaisemme eKroatia tarvitsee taas apuamme! eUnkari onhyökännyt heidän alkuperäisille alueilleen! Kaikki taisteluun!

Linkki taisteluun UUURRAAABBAAIIIJOOOO!

Tässä tärkeimmät ohjeet sotimista varten:

1. Muuttakaa alueelle jossa on sairaala! Parhaat sairaalat (Q5) löytyvät Ahvenanmaalta (Åland) ,Turusta (Western Finland) ja Zemgalesta. Myös Helsingissä (Southern Finland) sekä Joensuussa/Mikkelissä (Eastern Finland) löytyvät kelvolliset (Q4) sairaalat. Sairaalaa käyttämällä pystytte nostamaan wellnessiänne (terveyttä) päivittäin kerran taisteltuanne.

2. Pyssyjen ostaminen on suositeltavaa, mutta ei pakollista. Sotilasarvoja saa parannettua vain tekemällä vahinkoa. Muistakaa tukea eSuomen aseteollisuutta!

3. Riippuen olette Q5- vai Q4-sairaalan alueella (kts. kohta 1), sotikaa kunnes wellnessinne on joko 50-60 tai 60-70. Tämän jälkeen siirtykää sairaalaan paketoitavaksi - saatte takaisin 50 tai 40 wellness. Suositus on siis, että sotimisella nostatte wellnessinne sataan. Sairaalaan pääsette poistumalla taistelukentältä takaisin sota-sivulle. Vaihtoehtoisesti voitte navigoida seuraavasti: Info -> Social stats -> Oma asuinkuntanne (esim. Aland).

4. Sairaala toimii vain kerran päivässä taistelun jälkeen, joten älkää sotiko uudestaan ennen ePäivän vaihtumista! Muistakaa, että ePäivä (eli Erepublikin vuorokausi) vaihtuu Suomen aikaa kello 10 aamulla. Tämän jälkeen voitte toistaa vaihteet 2 ja 3. Taistelu kestää lähes 24 tuntia, joten pystytte siinä lyömään kahtena päivänä.

Jotta voitte sotia, on wellnessin oltava yli 40. Jos wellnessinne on tämän alapuolella, voitte sitä nostaa 10 lahjoja käyttämällä.

Sotimiseen ja lahjoihin liittyvät englanninkieliset ohjeet:
Taisteleminen
Lahjojen käyttö


Sotureitamme torjumassa karvaisia magyaareja Kroatiassa

Päivä 582/25.6.2009
Klo 0😇3 (16:44) (00:27) (Valtio ei tee syntiä eikä liiemmin nuku)
eHerran armosta eSuomen ehdottomasti kiireisin Tiedotusministeri Vilhelmi Kanervikkola