Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy
Resend email   |  Can't find the email? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Resend email Can't find the email? confirmation@erepublik.com

[MoFA] Sayembara Menulis - Writing Contest

Day 1,178, 20:27 by MoFA Republic Of eIndonesia


Halo eIndonesia!!
Dalam rangka menyambut hari ultah saya yg ke-sekian :D, kebetulan saya sebagai MoFA eIndonesia ingin mengadakan sayembara menulis artikel yang terbuka untuk semua citizen eIndonesia, bisa ditulis dalam bahasa Indonesia atau bahasa Inggris ataupun boleh bilingual.

Adapun topik dari artikel tersebut adalah: "Cinta Diantara PANAM dan NWO"

Penilaian penulisan artikel ini dilihat dari:
1. Tata bahasa
2. Kerapian penulisan
3. Validitas data yg dijabarkan
4. Analisa masing-masing negara anggota PANAM dan NWO di bidang ekonomi, politik luar negeri dan militernya
5. Analisa hubungan negara-negara tersebut dengan eIndonesia

Silahkan artikel di siarkan di koran masing2 dan link nya bisa di kirimkan lewat pm ke KeRTaJaYa

Penilai adalah team MoFA eIndonesia dan seorang pemenang akan menerima hadiah berupa 1 buah Rumah Q5, 2 buah Senjata Q5 dan 2 Food Q5, jadinya 12-2 ;)

Sayembara menulis ini akan ditutup hari Sabtu, pukul 00.00 ET dan pemenang akan diumumkan pada hari senin jam 00.00 ET.

Terima kasih dan selamat menulis!!

Hello eIndonesia!
In order to celebrate my birthday :D I, as MoFA of eIndonesia would like to have a contest to write an article that is open to all eIndonesia citizens. This article can be written in Indonesian or English language or even biliingual (both Indonesian and English).

The topic of the article is: "Love between PANAM and NWO"

Assessment of writing this article is viewed from:
1. Grammar
2. Neatness of writing
3. The validity of data provided
4. Analysis of each country's members of PANAM and NWO in areas of economic, foreign policy and military
5. Analysis of relationship of those members countries with eIndonesia

Please broadcast your article in your own newspaper and please send the newspaper's link to KeRTaJaYa via private message.

Appraisers are the MoFA eIndonesia team and the winner will receive prizes of 1 of Q5 House, 2 of Q5 Weapons and 2 of Q5 Food, so it's 12-2 ;)
This contest will be closed on Saturday, at 00.00 ET. The winner will be announced on Monday at 00.00 ET

Thank you

KeRTaJaYa

 

Comments

Skyfury
Skyfury Day 1,178, 20:30

pertaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaxxxxxxxxxxxx

ilmimi
ilmimi Day 1,178, 20:31

PERTAMAX SECURED

kuhajarkau
kuhajarkau Day 1,178, 20:34

VOTED

ilmimi
ilmimi Day 1,178, 20:34

gagal pertamax maning

Prince of Atlantis
Prince of Atlantis Day 1,178, 20:35

klimax?

Gabriel Valentine
Gabriel Valentine Day 1,178, 20:35

voted

Stephanus N
Stephanus N Day 1,178, 20:36

VOTED

WUIIHH MAKIN BNYK LOMBA NYA

Mifdefacto
Mifdefacto Day 1,178, 20:53

\o/ ayo ramaikan lomba ini friend ! ( :

vosakz
vosakz Day 1,178, 20:54

Good Job Brother..
NWO or PANAM? To Hawai we Go!!!

Hail eIndonesia \o/
Voice of Change... FREEDOM!!!

Miracle-Sun
Miracle-Sun Day 1,178, 21:16

Emank NWO tuh anggotanya sapa aja??

PANAM juga sapa aja??

inul_unyil
inul_unyil Day 1,178, 21:34

kalo masing2 mesti disebutin bukannya kepanjangan yah?
mendingan yang ikut disuruh milih dulu PANAM atau NWO, baru deh mereka jabarin, lagian anggotanya dah mayan kan #imho

Einhander
Einhander Day 1,178, 21:50

WUIDIH BOLEH INI xD

Chrapek
Chrapek Day 1,178, 22:02

voted

mt.ramadhan
mt.ramadhan Day 1,178, 22:06

wuih... pak kertajaya ebat bener..

ilmimi
ilmimi Day 1,178, 22:07

@inul_unyil, justru fokus utamanya itu di dilema antara panam atau nwo (:

intinya analisa untung-rugi masing-masing aliansi

VOTED HARD \o/

ilmimi
ilmimi Day 1,178, 22:08

@miracle-sun, silahkan diresearch dulu.. validitas data masuk sebagai kriteria penilaian (:

Canester
Canester Day 1,178, 22:11

/me nulis artikelnya.....

Gabriel Valentine
Gabriel Valentine Day 1,178, 22:19

happy b'day btw o/

Atsuko Maeda
Atsuko Maeda Day 1,178, 22:20

VOTED!

sedana
sedana Day 1,178, 22:27

enyak....enyak....Q5 House.....
ayo ikut2.....

Ponjan Pakidjan
Ponjan Pakidjan Day 1,179, 00:40

ini harus bilingual yah? atau inggris doang?

Forbidden_Etcla
Forbidden_Etcla Day 1,179, 00:54

asik
bakal banyak koran menarik nih
semangat yang mau ikut lomba
^^

Mehmet Oelce
Mehmet Oelce Day 1,179, 01:57

v+s

ilmimi
ilmimi Day 1,179, 06:38

bisa ditulis dalam bahasa Indonesia atau bahasa Inggris ataupun boleh bilingual.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.