[ME] Modulul Media - Articolul

Day 2,242, 05:37 Published in Romania Romania by Ministerul Educatiei

Bună ziua eRomânia şi “piticilor”! Înainte de a vă apuca de citit vă rog să votaţi acest articol pentru vizibilitate, mulţumesc! 🙂

Modulul Media, adică presa, reprezintă principalul mod de informare a cetăţenilor şi de comunicare cu aceştia, acesta fiind folosit însă şi la crearea şi distribuirea propagandei. Orice jucător sau organizaţie poate crea un ziar unde să poată publica propriile sale articole. Prin acest mod cetăţeanul îşi poate poate promova ideile si îşi poate exprima în mod public opiniile.

Articolele sunt accesibile dacă dai click pe numele ziarului.

Antetul articolului
La începutul paginii, cititorii şi proprietarul pot vedea:
- Abonaţii la ziar - click pe abonează-te la ziar. Dacă cititorul este deja abonat, va apărea "dezabonează-te". Numărul din stânga indică numărul de abonaţi.
- Titlu - Titlul articolului.
- Informaţii despre articol - Data postării, categoria şi numărul de comentarii
- Rating şi numărul de voturi - dă click pe butonul "votează" pentru a vota articolul. Orice cetăţean poate vota o singură dată şi nu poate anula votul.



Pentru proprietari
Proprietarii vor avea unele butoane în plus. Pe partea stângă, proprietarii vor avea următoarele butoane:
- Editează - Făcând click vă va apărea opțiunea de a edita articolul.
- Ștergeți - Făcând click vă va cere să confirmați această acțiune Sigur doriți să ștergeți acest articol?, faceți clic pe "OK" pentru a șterge articolul.


Subsolul articolului
După antet, în calitate de cititor vei vedea conţinutul articolului. După conţinut, vei găsi subsolul articolului unde apar următoarele butoane:
- Share - Făcând click pe buton vei putea promova articolul prin e-mail, site-uri de socializate şi alte site-uri.
- Reclamă un abuz - Făcând click pe buton vei raporta articolul pentru că a încălcat una din Regulile Erepublik.
- Butoane de navigare - Făcând click pe săgeţi vei putea citi atât articole anterioare cât şi următoarele articole din cadrul ziarului.



Secţia de comentarii
Fiecare articol permite cititorilor postarea de comentarii. În momentul în care scrieţi un comentariu vă va apărea: avatarul, numele cetăţeanului, data şi mesajul. Cetăţeanul care a postat comentariul poate să-şi şteargă comentariul dacă doreşte, dar va apărea ca text comentariu şters. Dacă cititorul găseşte vreun comentariu care i se pare deplasat, jignitor sau nu are legătură cu articolul sau eRepublik poate utiliza butonul de "Report". Din ziua 1911, cititorii pot vota şi comenta la comentariile celorlalţi cititori.
În partea de jos a paginii, cititorul poate lăsa propriile sale comentarii. Amintiţi-vă să citiţi regulile înainte de a posta vreun comentariu la articol.



- Paginaţia - Comentariile au fost împărţite pe pagini. Există 50 de comentarii pe o pagină. Cel mai vechi comentariu va fi primul şi cel mai recent comentariu va fi ultimul.
- Caseta de comentarii - Introduceţi comentariul în căsuţă şi apoi faceţi click pe butonul "Adaugă un comentariu".
-->Numărul maxim de litere care pot fi utilizate într-un comentariu a fost ridicat la 2000 în ziua 1856. Înainte limita era de 500 de litere.



Vă mulţumim pentru atenţia acordată şi nu uitaţi să vă abonaţi la ziarul Ministerului Educaţiei!
O zi bună să aveţi în continuare!


Recomandarea Ministerului Educaţiei este ca toţi civilii cu Strength mai mic de 1000 să se alăture Gărzii Naţionale, unitatea militară a statului, care se ocupă cu instruirea şi ajutorarea noilor cetăţeni.
( Pentru mai multe informaţii click aici )

Echipa Ministerului Educaţiei:
Ministru
mib_boby


Vice-Ministru
Christi Catalin