Ambient on/off

Sign up

 

Continue

Continue By creating an account you agree to the Terms of Service & Privacy Policy

ДЕЛАМ ПО 3 Q10 ТЕНКОВИ!

Day 1,895, 03:28 by 1HappyPers0n
Здраво! Ќе бидам искрена. Со другарка се кладев дека можам да достигнам одреден број лајкови на фан страна на facebook, и затоа ми треба ваша помош. Се што треба да направите е да стиснете лајк на страната ОВДЕ и да ми пратите во коментар ваше име и презиме (или како и да сте потпишани на facebook) и ќе ви ги пратам тенковите :) Инаку страната е за фитнес, не замара и не е досадна и затоа мислам нема да имате проблем околу неа :) А, и ќе ве замолам после да не стиснете unlike откако ќе ги добиете тенковите затоа што стварно ми е битно ова :( Еве долу една сликичка како пример какви слики можете да најдете на страната :) Поздрав и имајте убав ден!

 

Comments

dia761
dia761 Day 1,895, 11:17

like 307
Пенчев Пенчо

PhoenixMK Junior
PhoenixMK Junior Day 1,895, 11:37

like 308
Orce Jovanov

prostokreten
prostokreten Day 1,896, 00:44

like 309
georgi kostadinov

Stickman Warrior
Stickman Warrior Day 1,896, 07:25

<<<<< Име
308 Like

Stickman Warrior
Stickman Warrior Day 1,896, 07:26

ama dislike ti stegaat izgleda

F.A.Oprosti II
F.A.Oprosti II Day 1,896, 10:02

312 like Nikola Pavich, nemora da mi dodelish, so sreka neka e

T110E5
T110E5 Day 1,896, 15:24

q10 tenk? jak e toj?

Fanatik Skopje
Fanatik Skopje Day 1,898, 09:33

http://images.wikia.com/vampirediaries/images/e/e2/How-about-no-bear.jpg

За ова спамирајте си на Фејсбук...

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.