رسانه ملی_ روزنامه ملی شماره 2

Day 2,112, 14:58 Published in Iran Iran by anti666





از این به بعد تاریخ هیچ رویدادی و لحظه ای رو فراموش نخواهید کرد
کوک اس ام اس به شما یاداوری خواهد کرد


ایده ی نوینی برای یادآوری ، صرفه جویی در وقت و هزینه های ناشی از فراموشیست.

http://www.kooksms.ir/



صفحه کلیدی برای شوک دادن به کاربر هنگام ورود به فیسبوک!


شبکه های اجتماعی و به خصوص فیسبوک را می توان بخشی از دنیای اینترنت داست که اغلب باعث اتلاف وقت مفید می شوند و راندمان کاری را تا حد زیادی پایین می آورند. برای همین افراد اغلب دنبال راهی می گردند تا خودشان را مجبور کنند در ساعات کار کمتر سراغ آن بروند.

و در این میان می توان شیوه های متنوع و گاها جالبی را هم پیدا کرد! با کمی جستجو می توانید اپلیکیشن های مختلفی را بیابید که دسترسی شما به سایت های مختلف را طبق برنامه ریزی خودتان محدود می کنند و خارج از ساعات مشخص، امکان دسیابی به سایت ها و شبکه های اجتماعی را نمی دهند.

یا اینکه یکی از وبلاگ نویسان مشهور سال گذشته در یک دوره آزمایشی فردی را استخدام کرده بود تا هنگامی در ساعات کاری به شبکه های اجتماعی مراجعه می کند، سیلی به گوشش بنوازد!

اکنون هم دو دانشجوی دوره دکتری دانشگاه MIT کیبوردی ساخته اند تا هر زمان که وارد فیسبوک شوند، یک شوک به آنها وارد کند. دلیل ساخت این کیبورد هم آن بود که پس از مدتی دریافتند بیش از ۵۰ ساعت در هفته به جای کار کردن روی پایان نامه شان، مشغول گشت و گذار در شبکه های اجتماعی هستند.

کیبورد آنها بر پایه Arduino تولید شده و در صورتی که کاربر مدت زمان زیادی را در شبکه های اجتماعی بگذراند، بخش محل استراحت دست، یک شوک الکتریکی ضعیف تولید می کند. اگر چه مبدع این ابزار آن را «چیزی برای شوخی» می داند. اما مطمئنا در دنیای امروز می توان بازاری برای آن پیدا کرد!




راه اندازی Google TV، یک ریسک بزرگ از سوی شرکت گوگل

در حالی که شرکت ماکروسافت تصمیم گرفته که در انتهای تابستان شبکه تلویزیونی اینترنتی خود را تعطیل کند، شرکت گوگل به فکر آن افتاده که همچین شبکه‌ای تاسیس کند و مقدمات آن را فراهم کرده است.گوگل از کمپانی‌های بزرگ تلویزیونی برای راه اندازی این سرویس کمک خواهد گرفت و این در حالی است که اینتل و اپل هم مشغول به کار روی چنین سرویسی هستند.
جزییات زیادی در مورد این پروژه گوگل مشخص شده ولی آنچه که از اهمیت بالایی برخوردار است، این موضوع است که گوگل سعی دارد از شبکه‌های کابلی کمک بگیرد و رقیبی برای شبکه‌های اینترنتی‌ای چون Netflix و Hulu شود.گوگل اعلام کرده که شما می‌توانید به راحتی هر آنچه را که روی شبکه‌های کابلی تماشا می‌کنید را از طریق تلویزیون گوگل دریافت کنید.



داشتان یه ایرانی که دنیا رو تغییر داد.

وقتی پیر امیدیار سایت (ای بی) را به عنوان یک نوع سرگرمی راه‌اندازی کرد، فکرش را هم نمی‌کرد روزی صاحب بزرگ‌ترین بازار اینترنتی جهان شود که روزانه چهار میلیون حراج در آن صورت می‌گیرد، هر 24 ساعت نیم میلیون گزینه برای خرید در آن وارد می‌شود و ارزشی معادل ده میلیارد دلار پیدا می‌کند.
پس از خواندن مقالات مختلفی در مورد (ای بی) و موسسش، مطالب جالبی یاد گرفتم که فکر می کنم برای کسی که بخواهد یک کسب و کار جدید را شروع کند میتواند مفید باشد، در ادامه این مطالب را نکته وار برایتان آورده ام.


1– امتحان کنید
امیدیار می‌گوید وقتی به دست‌آوردهای افراد موفق نگاه می‌کنی و می‌گویی: «عجب کار سختی بوده! مطمئن باش کار سختی بوده و وقتی به کارهایی نگاه می‌کنی که به نظر آسان می‌رسند، احتمالا آن‌ها هم سخت بوده‌اند. تا وقتی خودت دست به کاری نزنی، هیچ وقت نمی‌فهمی که واقعا چه‌طور بوده است. تو در بعضی چیزها شکست خواهی خورد، این تجربه ی آموزنده‌ای است که تو نیاز داری آن را با خودت ببری و در تجربه بعدی‌ات استفاده کنی.
2– دنبال علایقتان بروید.
اگر خیلی علاقه داشته باشی و سخت کار کنی موفق خواهی شد ولی اگر تجارتی را شروع کنی به این امید که کلی پول پارو کنی، احتمالاً موفق نخواهی شد. چون این دلیل اشتباهی برای شروع یک کار تجاری است.
تو باید واقعاً به کاری که داری انجام می‌دهی، باور داشته باشی، باید آن‌قدر به آن علاقه داشته باشی که بتوانی زمان و تلاش لازم را برای رساندن آن کار به موفقیت ، کنار بگذاری. آن وقت است که به موفقیت خواهی رسید.
وی می‌گوید من به دنبال چیزی بودم که از انجام دادنش لذت می‌بردم. در واقع علاقه خودم را دنبال می‌کردم. اگر از کار لذت ببرید، دیگر کار حساب نمی‌شود .من همیشه دوست داشتم با کامپیوترها سروکار داشته باشم، محرک و انگیزه من این بود که بتوانم نرم‌افزاری ایجاد کنم که برای آدم‌ها سود داشته باشد و بر روی آن‌ها تاثیر بگذارد.کاری که من می‌کردم واقعاً کار نبود، مانند این بود که دارم تفریح می‌کنم.

3– از چیزهای اطرافتان ایده بگیرید.
شبى در سال 1995 امیدیار، مهندس جوان برنامه نویس ایرانى الاصل، با نامزدش که عاشق جمع آوری (پزز) بود،( پزز) یک نوع شیرینى است که معمولا در یک ظرف کوچک پلاستیکى به شکل عروسک قرار میگیرد، مشغول خوردن شام بود که نامزدش ازآنکه شریکى براى ایجاد یک کلکسیون (پزز) در سانفراسیسکو ندارد گله کرد.
امیدیار به او پیشنهاد کرد که از اینترنت براى پیدا کردن شریک تجارى استفاده کند. بنابراین وی در وب سایت کوچک خود براى نامزدش بخشى را براى این موضوع آماده کرد و نام آن را Auction Web گذاشت، برنامه ایکه او برروى وب سایت شخصى خود ایجاد کرد و به کاربران امکان لیست کردن وسایل مختلف خود از جمله کلکسیون نامزدش را می داد.
وقتی امیدیار به مساله از دید خودش نگاه کرد، شیفته حل چالش فنی راه‌اندازی یک بازار اینترنتی برای حراج شد. حالا همسر امیدیار بیشتر از 400 عدد (پزز) در کلکسیون خود دارد!

4– هر چیزی امکان پذیر است
کار بر روی (ای بی) از یک روز تعطیل وقتی امیدیار 28 ساله بود، شروع شد. روز 4 سپتامبر 1995، اولین روز کار سایت حراج اینترنتی امیدیار بود. پدربزرگ (ای بی)، سایتی بود به نام Auction Web که حتی میزبان مستقلی هم نداشت. خدمات این سایت در ابتدا به رایگان ارایه شد و پس از مدتی برای تامین هزینه‌های میزبان اینترنتی، قرار شد تا از هر حراج کمیسیون دریافت شود.
مبدع (ای بی)، به صورت کاملا اتفاقی یک دستگاه فتوکپی را به صورت آنلاین به فروش گذاشت و خوشبختانه خریدار هم برای آن پیدا شد. وقتی به خریدار اعلام کرد که دستگاه شکسته است، فرد خریدار اظهار داشت که «من یک کلکسیونر فتوکپی‌های شکسته هستم». این زمانی بود که امیدیار متوجه شد که هر چیزی امکان پذیر است.
و این آغاز بزرگ‌ترین سایت خرید و فروش اجناس دست دوم در جهان بود.


5– کسب سود را هدف اصلی خود قرار ندهید، سود خودش می آید !
امیدیار با دریافت مبلغ ناچیزی بین 25 سنت تا دو دلار به فروشندگان اجازه داد که اجناس خود را براى شرکت در حراج در سایت(ای بی) معرفى کنند. همچنین درصدى از خریدوفروشها به او میرسید و به این ترتیب (ای بی) موجب شد که فروشندگان و خریداران با هم به راحتى به خرید و فروش بپردازند
در حال حاضر، حجم گردش سرمایه از طریق (ای بی)از 8 میلیارد دلار فراتر رفته است ، درآمد سایت نیز بالغ بر 2 میلیارد دلار است و تنها در آمریکا بیش از نیم میلیون کاربر ثبت شده دارد.


هاشیه ی امروز عرضه رسمی محصولات اپل در ایران!

وزارت خزانه داری ایالات متحده، راهی را برای اپل باز کرده تا بتواند محصلاتش را (در درجه اول آی فون) در ایران به صورت رسمی به عرضه و فروش برساند.این وزارت خانه توافق نامه ای را با اپل امضا کرده که اجازه صادرات برخی از محصولات سخت افزاری و نرم افزاری این شرکت را به ایران می دهد و آی فون هم یکی از این محصولات می باشد.اگر به یاد بیاورید شایعه شده بود که کارمندان قسمت فروش شرکت اپل به ایرانی های مقیم خارج کشور محصولات اپل را نمی فروشند. ولی این مسئله با صادرات محصولات اپل به صورت مستقیم، از کوپرتینو به ایران کاملا در تناقض می باشد. فکر کنم دیگه میتونیم با خیال راحت
و با هزینه ی کمتر محصولات اپلو بخریم.. دیگه مجبور نیستیم. کپی برابر اصل چینی ها رو تحمل کنیم


چگونه به گوگل کروم جان دوباره دهیم؟


حتما شما هم با این مشکل روبرو گردیده اید که گوگل کرومِ سریع و قدرتمندتان با گذر زمان کند شده و حتی کرش کرده و قفل می کند. پلاگین های غیرضروری، افزونه ها، و حتی اطلاعات وبگردی جمع شده به مرور زمان می توانند باعث کٌند شدن بیش از حد مرورگر گوگل کروم و حتی کرش کردن آن شود. اینجا قصد داریم درباره شیوه حل این مشکل صحبت کنیم.
در این مطلب نشان خواهیم داد که چگونه می توانید پلاگین ها و افزونه ها را غیرفعال کرده و اطلاعات گوگل کروم را پاک کنید تا مرورگرتان دوباره سرعت بگیرد و از قفل کردن و کرش کردن های گاه و بیگاه آن جلوگیری شود. پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
غیرفعال کردن پلاگین ها
هنگامی که شما گوگل کروم را نصب می کنید، به صورت پیش فرض تعداد زیادی از پلاگین های غیر ضروری هم نصب و فعال می شوند. پلاگین ها به کروم کمک می کنند تا از پس پردازش انواع خاصی از محتوا همانند فلش، جاوا، سیلور لایت یا فایل های ویندوز مدیا برآید
.
اما بسیاری از این موارد در کار و وبگردی روزانه شما اصلا کاربری و مهم نیستند. پلاگین ها می توانند کارایی و سرعت کروم را به میزان قابل توجهی کاهش دهند. اما بخش خوب داستان آن است که شما می توانید پلاگین هایی را که لازم ندارید، غیرفعال کنید. برای انجام این کار در نوار آدرس مرورگر عبارت زیر را تایپ کرده و اینتر کنید:
about😛lugins

نکته: شما به راحتی و با امنیت کامل می توانید هر پلاگینی را غیرفعال کنید. اما شاید بخواهید که فلش را فعال نگهدارید. زیرا بسیاری از سایت های امروزی از فلش برای نمایش منوها، ویدیوها و بسیاری بخش های دیگر بهره می برند. همچنین اگر شما بخواهید از محتوای نتفلیکس یا یوتیوب در کروم بهره ببرید به سیلور لایت و فلش نیاز دارید. البته به خاطر داشته باشید که هر زمان به پلاگینی نیاز داشتید، می توانید آن را از همین صفحه فعال کنید.
با ورود به صفحه پلاگین ها، لیستی از پلاگین های نصب شده روی کروم را مشاهده می کنید. در لیست پایین بروید و هر کدام را که نیاز ندارید بر روی دکمه Disable کنار آن کلیک کنید.

نکته: پلاگین ها را نمی توان پاک یا آن-اینستال کرد و تنها باید انها را غیرفعال نمود. تنها استثنا می تواند پلاگینی باشد که به عنوان بخشی از یک اکستنشن یا افزونه نصب شده باشد. لذا هنگام حذف آن افزونه، پلاگین همراه آن هم به صورت خودکار پاک می شود.
پلاگین های غیرفعال در لیست به رنگ خاکستری در می آیند و لینک Disable تبدیل به Enable می شود و به شما اجازه فعال سازی دوباره پلاگین را می دهد.


باز با قلم ازاد در خدمتتون هستیم... من سعی میکنم این قسمتو کوتاه و مختصر و مفید تموم کنم.. چون این روزنامه خیلی طولانی شده.. ببخشید.. انقد اطلاعات مفید زیاده که دوست دارم شما هم از وجود اونا با خبر بشید.. اگه اطلاعات تکراری بود ببخشید..
من هر چی گیرم میاد براتون میذارم.. میترسم بمیرم.. نتونم در خدمتتون باشم
الان هم میخوام یه سایت جالب دیگه رو بهتون معرفی کنم...

در این سایت فعالیت های سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری پاسارگاد رو شاهد خواهید بود... این شرکت... عاشق سرمایه گذاری خطر پذیریه.. از اونجایی که یکی از دوستان دونبال سرمایه گذار میگشت.. برای ایده هاش... و از اونجایی که بین شما ادمای خلاقی هست ولی سرمایه ندارن.. این شرکت میتونه اینده ی خیلی از شماها رو تغییر بده... اینده ی منو که داره تغییر میده.... من با عشق این لینکو بهتون هدیه میدم
http://shenasaco.ir/
اگه لینک کار نکرد... فارسی سرچش کنید تو گوگل میاد بالا... اسم شرکتشون شناسا هستش امیدوارم به کارتون بیاد