تحلیلی بر وضعیت کشورهای دوردست - روز 1858

Day 1,858, 05:49 Published in Iran Iran by Sina.Tehrani

دوستان. جمعتون به خیر. یلدا هم گذشت و دنیا تموم نشد. بنابراین اگر که مثل قدیم لطف کنید و رای بدید و مشترک روزنامه ام بشید سپاسگذار خواهم بود.


این افتخار را دارم که این شماره از روزنامه تهران تایمز رو به عنوان سخنگوی تحلیلی دولت پیمان خدمت شما ارائه کنم. امیدوارم که باعث بشه که تا حدودی با وضعیت کشورهای دوردست آشنایی پیدا کنید



روزنامه برزیلیایی سنکتواریم دو روز پیش براوردی از وضعیت جنگی برزیل را به شرح زیر اعلام کرد:





دوستان عزیز، طی دو روز گذشته ما پایگاه خود را در تایوان از دست دادیم و به علت تانکینگ سنگین دشمن نتوانستیم جنگ را علی رغم تلاش‌هایمان به نفع خود کنیم. گرچه می‌توانستیم جنگ آمازون را نیز پیروز شویم اما بهتر بود که بگذاریم کلمبیا آزاد شود و پس از خاتمه دادن به تک انقلاب باقی مانده با استفاده از ان ای منطقه را مجدداً تصاحب کنیم.

مطقه پالاوان {در مناطق فیلیپینی نشین} نیز همان انقلابی است که روی آن متمرکز شده‌ایم تا با کمک دوستان اسپانیایی خود بتوانیم پایگاه‌های خود در آسیا را تثبیت و مجدداً بدست آوریم. در بازگشتی دوباره به امپومالانگا {آفریقای جنوبی} حمله بزرگی به این منطقه کردیم و البته فرصت کسب ام پی پی با لهستانی ها را نیز از دست دادیم.
مجدداً مناطق نفتی خود در پرو را تصاحب خواهیم کرد اما با تنظیم معاهده‌هایی که برای هر دو ملت سودآور باشند سعی خواهیم کرد دور جدیدی از روابط با پرو را آغاز نماییم. جنگ‌های پراکنده‌ای داشتیم که یکی از آنها منجر به از دست دادن ام پی پی با لهستان خواهد شد اما مدیریت کشور مجدداً این پیمان را تنظیم خواهد کرد.
به زودی ما به مناطق لیمپوپو {آفریقای جنوبی مجدداً آن را تصاحب کرده‌است} و مناطق آندس جنوبی و آمازون پایین {پرو} باز خواهیم گشت.
در اینجا دوست دارم از متحدانمان در این جنگها تشکر و قدردانی ویژه به عمل آورم:
-شیلی که علی رغم مشکلات گذشته امروز با ما در راستای حفظ آفریقای جنوبی و تثبیت نفوذ در منطقه همکاری دارند.
-آمریکا که همانند همیشه دوشادوش ما برادری خود را اثبات نموده‌اند.
-اسپانیا در این ماه همکاری متقابل نیروی انسانی شایسته تشکر و قدردانی بسیاری داشته و در حد توان سعی نموده‌ایم ما نیز به آنها کمک کنیم. گرچه هنوز عده بسیاری در هر دو کشور ما هستند که از ایده همکاری و تعاون دو حکومت ما خشنود نیستند ما در هر دو جبهه ما سعی در تسریع روند تسامح و همکاری را داریم.

دولت پرو در روزنامه وزارت دفاع این کشور اولویت‌های جنگی را به شرح زیر اعلام کرد:



1-جنگ منطقه شاکو شرقی علیه آرژانتین {فعلاً با برتری پرو}
2-جنگ پامپاس {پرو پیروز شده‌است}
3-فود فایت در مناطق اس ال ای و ان ال ای علیه برزیل

شیلیایی ها در روزنامه الفرانکوتریادور برای جلوگیری از حذف توسط آرژانتین از مردم خواسته است که هر شخص در حد توان به دولت گلد اهدا کند تا بتواند برای تانکینگ از آنها استفاده کند. {بنابراین مزدوران عزیز ایرانی گوش به زنگ باشید که به زودی پول خوبی از شیلی براتون می تونه دربیاد}

به گزارش روزنامه صربستانی صدای اسوتوساولیا حزب انقلاب حزب دیوریو در این کشور را پی تی او کرده و از مردم خواسته اند که در برابر این حرکت ننگ آور ایستادگی کنند.


اگر به مقاله وزارت دفاع کرواسی سری بزنید ابتدا اولویت های جنگی امروز را مشاهده خواهید کرد:



1-جنگ شاکو شرقی
2-جنگ تایوان شرقی
همچنین وزارت دفاع کرواسی در راستای سامان‌دهی ارتش‌های خود شرایط دقیق‌تری را برای عضویت در هر ارتش آورده‌است. اسم هر ارتش و شرایط عضویت در هر کدام به شرح زیر است:

Guards Brigade
ضربه حداکثر کیو 6: بالای 1000
فعالیت در کانال ها: بالا
حداقل دیویژن 3

ZDRUG
حداقل ضربه کیو 7: بالای 30000
فعالیت در کانالها: بیش از حد

EMC (EDEN MOBILE CORPS)
حداکثر ضربه کیو7: بیش از 16000
فعالیت در کانالها: قابل توجه




همونطور که گفته بودم خیلی دوست داشتم که سری به کشورهای خاور دور بزنم و مقاله جالبی رو دیدم که براتون اوردم:
سفیر فیلیپین در مناطق آسیایی در روزنامه بازرس فیلیپین به تشریح وضعیت کابینه‌های دول حول فیلیپین در آسیا پرداخته است:

فیلیپین



جان ژوراسیک با کسب 48.51% آرا هم اکنون رئیس جمهور این کشور است. به علت اشغال کشور توسط سایر دول، مجلس این کشور به حالت تعلیق در آمده است. هفته گذشته این کشور با آرژانتین پیمان اتحاد بست.


چین



اتراکوریوم از جامعه زحل با کسب 77.68% آرا برای یازدهمین بار رئیس جمهور این کشور شده است. با این حال حزب رئیس جمهور، حزب حداکثری مجلس این کشور نیست و تنها 17% کرسی ها را به خود اختصاص داده است. حزب اچ کی گلدن با 37% کرسی ها حزب غالب مجلس چین است.



هند




یو وی آجد از حزب بلوک پیشرو برای اولین بار با 61.6% آرا رئیس جمهور این کشور است. با این حال حزب رئیس جمهور، حزب حداکثری مجلس این کشور نیست و تنها 10% کرسی ها را به خود اختصاص داده است. حزب یووا ایندیا با 47% کرسی ها حزب غالب مجلس هند است.




ژاپن



کوپانی فرنک از حزب دای نیپون برای دومین بار با 63.64% آرا رئیس جمهور است. حزب رئیس جمهور با 30% کرسی‌ها، حزب غالب مجلس این کشور است.




کره شمالی




مگورین لوکا از حزب گاردین برای اولین بار توانست با کسب 54.85% آرا رئیس جمهور کره شمالی شود. حزب او تنها 20% صندلی های مجلس را در اختیار دارد و اغلب اعضای کنگره این کشور (30😵 عضو حزب کارگر می باشند.



پاکستان




جکل (شغال) از حزب دموکرات پاکستان برای دومین بار با اکثریت قاطع 72.58% رئیس جمهور پاکستان شده و حزب او نیز با 50% کرسی‌ها، حزب غالب مجلس می باشد.



جمهوری خلق چین (تایوان)




سایلنس اسسین از حزب شهروند اول برای دومین بار با 64.67% آرا رئیس جمهور این کشور شده است. حزب او نه تنها غالب مجلس نیست بلکه حتی 1 کرسی هم در اختیاز ندارد. اکثریت این مجلس در اختیار سه حزب مختلف می باشد که هر یک 21% کرسی ها را در اختیار دارند.




خوب امیدوارم لذت برده باشید. در پایان به پاس زحماتی که دوستان تیم آموزش کشیده اند لوگوی آنها را می آورم.


سینا تهرانی
روز 1858