روزنامه جامعه - جنگ و جنجال - شماره 17 - روز 696

Day 696, 02:39 Published in Iran Serbia by gorgepir

سرمقاله


در بین روز های ای رپابلیکی ، دیروز روز دیگری بود. حداقل از زمانی‌ که من وارد این بازی شدم، یعنی‌ روز ۶۶۸، دیروز پر هیجان ترین، جنجالی‌ترین و جالب‌ترین روز بود. از آنجایی که اخبار زیاد است و روزنامه جامعه همواره سعی‌ می‌کند که مختصر و‌ مفید باشد، امروز از تحلیل بیشتر خودداری می‌کنم، و آن را برای روزهای دیگر میگذارم. فقط به این نکته اشاره کنم که با وجودی که روز خوبی‌ از نظر نظامی گذراندیم، از نظر سیاسی جزو بد‌ترین روزهای تاریخمان بود. به نظر این روزنامه هر ۲ گروه سیاسی درگیر، باید سعی‌ کنن از خود رفتار دمکراتیک نشان بدهند، یعنی‌ به تصمیم جمعی‌ احترام بگذارند و همکاری کنند، نه اینکه بخواهند نظر خود را تحمیل کنند. یادمان باشد هیتلر از دل یک دموکراسی به وجود آمد، نباید سعی‌ کنیم که از ابزار دموکراسی برای پیشبرد اهداف
دیکتاتوری بهره برداری کنیم.

مجلس و داخلی
خوانندگان حتما تا بحال ۱۰۰‌ها تبلیغ انتخابات حزب سبز ایران را دیروز (و حتی امروز) دیده اند. جریان از این قرار است که در لحظات آخر دو روز قبل (به وقت‌ای رپوبلیک)، پژمان که قبلا عضو حزب دمکرات لیبرال بود، خود را کاندیدای ریاست حزب سبز ایران کرد. سران این حزب، که خود ۲ نماینده معرفی‌ کرده بودند، این کار را یک کودتا بر علیه حزب قلمداد کردند و شروع کردند به تبلیغات بر علیه پژمان. پژمان نیز در مقابل سران حزب را به باند بازی‌ و تشکیل نهادی شبیه به شورای نگهبان متهم کرد. در ظاهر امر، هر کسی‌ میتواند خود را کاندیدای ریاست حزب کند. حزب سبزی‌ها از حواشی این کاندیداتوری ناراحت شدند. به هر حال، نتیجهٔ این اتفاقات، تهمت‌های فراوان دو طرف به هم بود، که در همهٔ جراید ایران دیده شد. این موضوع حتی باعث شد رئیس جمهور ایران کرتل- که خود قبلا عضو حزب سبز بود ولی‌ دیروز کاندیدای حزب میهن پرست باشد و بد دوباره به حزب سبز برگردد- بیانیه در محکومیت این اقدام پژمان بدهد. اهمیت این موضوعات زمانی‌ دو چندان میشود که یادمان باشد همزمان با این اتفاقات، دو جنگ در ایران در حال انجام بود. نتیجهٔ انتخابات دیروز حزب سبز، پیروزی موسکتیر، کاندیدی مورد حمایت حزب سبز با ۱۹۰ رای مقابل پژمان با ۱۸۰ رای بوده است.

از باقی‌ حزبها عذر خواهی‌ می‌کنیم که انتخابات آنها بدین دقت در شمارهٔ امروز بررسی‌ نشده است. در مقالات روزهای آینده به آنها نیز میپردازیم.

خارجی
دیروز روز خوبی‌ برای کشورهای پیس بود. ابتدا در جنگ انحرافی ادن در بیهار، ایران موفق شد به راحتی‌ آنها را شکست دهد. سپس در دانمارک جنوبی، مجارستان ادن را باز شکست داد. در جنگ پردش بالایی‌، ایران توانست دیوار را تا ۱۵۰ هزار بالا بکشاند، که تانکهای ادن وارد شدند و شروع به پایین آوردن دیوار کردند. بعد از مدتی‌ اما، تانک‌های ایرانی‌ هم وارد شدند، و رمانیایها وقتی‌ دیدند که ایرانی‌‌ها این سرزمین رو از دست نمیدهند، در ۳ دقیقهٔ آخر جنگ، عقب نشینی کردند. این دو پیروزی برای ایرانی‌‌ها بسیار دلنشین بود. روزنامهٔ جامعه این پیروزی را به ملت ایران تبریک میگوید، و از دولت مردان به خاطره استراتژی صحیح تشکر. آنها توانستند هم در این جنگ موفق شوند، هم نیرو اعزام کنند برای کمک به مجارستان.
انقلابی که در روسیه هم راه افتاده بود، توسط آن کشور سرکوب شد.

اما همهٔ این انقلاب‌ها برای رد گم کنی‌ و پراکنده کردن نیروهای پیس در مانیتبای مجارستان بود. جنگ کانادا با مجارستان خیلی‌ حساس نبود، مجاری‌ها این جنگ را به راحتی‌ بردند. ولی‌ در جنگ آمریکا‌ با مجارستان، ابتدا آمریکای‌ها موفق شدند که دیوار را به منفی‌ ۵۰۰ هزار برسانند. مجاری‌ها اما نامید نشدند و‌ با چنگ و دندان توانستند تا ۵ ساعت مانده به پایان جنگ دیوار را بالا بکشند و در ۲ سات پایانی جنگ دیوار را به مثبت ۱۵۰ هزار برسانند. ولی‌ این چنگ تمام شده نبود، آمریکا‌ و ادن آمده بودند که ببرند. در چندین مقاله هم وزارت دفاع آمریکا‌ به شهروندان آن کشور گفته بود که این چنگ اهمیت حیاتی برای آن کشور دارد و حتما باید پیروز شوند. حتی توصیه شده بود که شهروندان کامیکازی بجنگند، یعنی‌ ۵ تا جنگ، هیل تو بیمارستان و ۵ تا جنگ دیگر. تا دقیقه پایانی چنگ هنوز دیوار در مثبت ۱۵۰ هزار بود. ۲ دقیقه مانده به پایان جنگ، تانکهای ادن با تمام قوا وارد شدند. از آن طرف هم تانکهای مجارستان، ترکیه، انگلیس، ایران و دیگر کشور‌ها شروع به دفاع کردند، ولی‌ نتوانستند از پایین رفتن دیوار جلوگیری کنند تا سرانجام در ثانیه پایانی‌، زمانی‌ که دیگر هیچ جنگی ممکن نبود، جنگ در مناطق مرزی دنبال شود. از آنجایی که سیستم بازی به کسانی‌ که قبل از پایان زمان جنگ فایت زده بودند اجازه تخریب میدهد، به مدت ۵ دقیق بعد از پایان جنگ هنوز فایت‌ها در حال نمایش بود. در ابتدا تانکهای ادن دیوار را کشیدند پایین، به صورت باور نکردنی. این یعنی‌ آنها در زمان پایانی جنگ همزمان جنگیده بودند. دیوار از مرز به پایتخت رسید و بنظر میرسید که آنها این جنگ را میبرند. ولی‌ تانکهای پیس بی‌ کار نبودند. ذره ذره با تخریب بالای ۳۵۰ آنها دیوار را دوباره بالا کشیدند، و حتا زمانی‌ که همهٔ فایت‌های ادن و آمریکا‌ تمام شد آنها همچنان فایت داشتند تا نشان دهند که برخلاف آمریکا‌ که گلدشا‌ن تمام شد، هنوز هم میتونند بجنگند. در این بین تانکهای ایران هم حضور بسیار فعالی‌ داشتند، با تخریب‌های بالا. وقتی‌ همهٔ فایت‌ها محاسبه شد، مجارستان دیوار را دوباره به ۱۵۰ هزار رسانده بود و شکست بسیار سختی به آمریکا‌ و ادن متحمل کرد. این بزرگترین جنگ تاریخ این دنیای مجازی بود. آمریکای‌ها هم بعد از این شکست، در یک منطقهٔ دیگر جنگ جدیدی راه انداختند. به نظر می‌رسد دو طرف کمتر توان جنگیدن دارند، و آمریکای‌ها حد اکثر دیوار را تا منفی‌ ۱۰۰ هزار رساندند. این کار برای فرار از پذیرفتن شکست بود، چون به نظر نمیرسد که آنها موفق شوند در این جنگ پیروز شوند، چون به شهروندان دستور حملهٔ کمیکزی داده بودند.

در آخرین جنگ نیز، انگلیس در نبردی یک به یک، در مقابل سوئد پیروز شد و منطقهٔ آن کشور را اشغال کرد. با این پیروزی، پیس ۷ جنگ دیروز را برد، و ادن همهٔ آنها را باخت و حتی یک سرزمین هم از دست داد.

تنها خبر مهم باقی‌ مانده، امضای قررداد دفاعی بین رومانی و چین است. رومانی از قدرت‌های اصلی‌ این بازی است. روسیه هم موافقت کرده که با چین قرارداد دفاعی ببندد.این قرارداد در چند روز آینده امضا خواهد شد



سبز باشید