اقتصاد، خرها و دیگر موجودات پرنده

Day 3,884, 09:31 Published in Iran Netherlands by Lord.jax
سلام به همگی
قبل از هر چیز میگم که این یک مقاله در مورد تحلیل اقتصادی و ارائه راهکار و آموزش هست و تایتل مقاله رو برای فان نوشتم و به کسی یا جایی اشاره نداره لطفا کسی به خودش وصلش نکنه. البته برعکس اسمی که نوشتم این مقاله کاملا جدی و مربوط به اطلاعات آماری و تحلیل شرایط هست. قصدم این بود که قسمت تحلیل و آموزش رو در یک مقاله بنویسم ولی به دلیل طولانی بودن به دو مقاله تقسیم شد
قسمت اول مقاله تحلیل هست اگر حوصله خوندنش رو ندارید میتونید مستقیم به مقاله دوم که آموزش هست و بعد از این مقاله چاپ میشه مراجعه کنید

سرفصل ها
1. تحلیل شرایط موجود
2. کارخانه داری را چطور شروع کنیم؟ چطور ادامه دهیم؟


قسمت اول- تحلیل شرایط موجود

در اقتصاد کشور سه جنبه مختلف هست که باید بهش توجه بشه
1. خزانه و درآمد کشور
2. تولید کننده و سودآور بودن تولید
3. مصرف کننده و دسترسی خریدار به اجناس

خزانه و درآمد کشور

درباره مورد اول توجه شما رو به جدول زیر جلب می کنم که اعداد جالبی رو میتونید در اون مشاهده کنید:




همونطور که در این جدول میتونید ببینید 10 کشور برتر دنیا از لحاظ بونوس به ترتیب میزان بونوس رده بنده شده اند، که در اون بالاترین سطح بونوس ها برای رومانی هست و بعد از اون ایران در مقام دوم هست.
در ستون میانگین درآمد روزانه ، درآمد 7 روز این کشورها از روز 3876 الی 3882 گرفته شده و میزان درآمد مدال ،کمبت اردر و واریز به خزانه از اونها کم شده است.

در ستون نسبت درآمد به جمعیت، میانگین این درآمد ها تقسیم بر جمعیت اونها شده که نشون میده نسبت درآمد به جمعیت ایران 217 هست در مقام دوم در این ده کشور قرار میگیره و تقریبا دو برابر امتیاز رومانی هست.

این میزان نسبت درآمد به جمعیت نشون میده که درآمد خزانه ایران به شکل فوق العاده ایده ال و رویایی بالا هست که در نتیجه نشون دهنده موفقیت سیاست های اقتصادی ایران هست.
تنها کشوری که در این نسبت از ایران امتیاز بالاتری داره لهستان هست با امتیاز 260 ولی چرا؟
از اونجایی که من از سیاست های اقتصادی داخلی لهستان اطلاع ندارم فقط به آمار میتونم مراجعه کنم که نشون میده قسمت زیادی از درآمد خزانه لهستان از طریق مستعمراتش هست و غیر از اون اگر به ستون میانگین لول ها نگاه کنید میبینید که لهستان دارای بالاترین میانگین لول هست. از آنجایی که اکثر کارخانه داران بزرگ اکانت های دیو 4 هستند این میانگین لول بالا نشون دهنده تعداد بالای کارخانه داران بزرگ لهستان هست.


تولید کننده و سودآور بودن تولید

تولید غذا

از تولید کننده های فود شروع می کنیم . اگر به جدول زیر نگاه کنید هزینه تولید مواد اولیه فود و انواع فود به صورت تولید با کرگر و تولید بوسیله مدیر و سود خالص هر عدد جنس رو در هر دوحالت میتونید ببینید: (قیمت حقوق کارگر 550 که رقم نرمال روز هست گرفته شده)



همونطور که در جدول مشاهده می کنید اولا تولید فود بوسیله کارگر به هیچ صورتی سود ده نیست ولی اگر تولیدتون بوسیله مدیر باشه و جنس ها رو حتی با پایین ترین قیمت دنیا هم در بازار بگذارید باز هم تولید شما در بدترین حالت به میزان 300 درصد سود ده خواهد بود.

تولید اسلحه

بدلیل اینکه تنها نوع اسلحه که واقعا تولید و مصرف داره اسلحه کیفیت 7 هست و تولید باقی کیفیت ها غیر منطقی هست در اینجا فقط محاسبات مربوط به اسلحه کیفیت 7 رو قرار میدم.



این جدول هم نشان میده که تولید مواد اولیه اسلحه و اسلحه بوسیله مواد اولیه تولید شخص به صورت قابل قبولی به صرفه هست.

تولید خانه

در تولید خانه و موشک باید به این نکته توجه کنیم که هم مواد اولیه و هم خود خانه فقط با کار کارگر قابل تولید هست و گزینه تولید بوسیله مدیر رو نداره به همین دلیل قیمتش کاملا به حقوق بازار کار وابسته هست.



من تولید خانه در ایران رو که با بونوس 85 درصد هست رو دیگه حساب نکردم چون طبق محاسبات تولید خانه حتی با بونوس صد درصد هم به صرفه نیست و تولید مواد اولیه یا خوده خانه تنها در صورتی سود ده هست که شما کسی رو داشته باشید که با حقوق پایین تر از بازار کار برای شما کار کنه یا اینکه پک تایکون رو داشته باشید یا در منطقه بالای بونوس 100 درصد خانه تولید کنید.

صنایع هوایی

در صنایع هوایی هم تولید در مواد اولیه و تولید موشک تنها به وسیله کارگر مقدور هست.


اگر به این جدول هم نگاه کنید متوجه میشوید که قیمت ها به شکل عجیبی پایین هست و تولید مواد اولیه صنایع هوایی و موشک حتی در ایران که بالاترین بونوس دنیا رو داره هم تنها در صورتی که اشخاصی با حقوق پایین تر از بازار کار برای شما کار کنند سود ده هست. البته حتی در اون صورت هم این صنعت به دلیل اینکه استفاده از موشک کیفیت یک در جنگهای هوایی اصلا به صرفه نیست و به دلیل فروش پایین این جنس، تولید کننده های زیادی رو به خود جلب نکرده است.
اگربه دنبال اطلاعات در مورد دلیل مقرون به صرفه نبودن استفاده از موشک کیفیت یک هم هستید محاسباتش در این مقاله هست :
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2669546/1/20

جمع بندی کلی
با توجه به مسائل بالا میشه نتیجه گرفت که تولید کننده ایرانی میتونه با پایین ترین هزینه تولید ممکن در زمینه تولید فود ، اسلحه و صنایع هوایی فعالیت داشته باشه و در تولید اسلحه و فود سود بسیار خوبی داشته باشه.
در زمینه خانه با توجه به اینکه بونوس ایران 85 درصد هست به صرفه هست که اگر شرایط لازم همونطور که در بالا گفته شد برای سود بردن از این صنعت را دارید کارخونه خود رو در رومانی یا اسپانیا احداث کنید تا بتوانید از بونوس 100 درصدی اون کشور ها استفاده کنید.
در کل تولید کننده های ایرانی میتوانند در 3 زمینه از 4 زمینه صنایع موجود با بالاترین سوددهی ممکن فعالیت داشته باشند و همچنین جنسهاشون رو با مالیات 1 درصد یعنی پایین ترین سطح مالیات به فروش برسونند.

مصرف کننده و دسترسی خریدار به اجناس

بررسی این مورد بسیار پیچیده تر و سخت تر از موارد قبلی هست. شرایط خوب برای مصرف کننده شامل در دسترس بودن و مناسب بودن قیمت اجناس در بازار هست. ولی بدلیل خرید و فروش لحظه ای در بازار نمیشه آمار دقیقی از اون بدست آورد بطوری که شاید اگر الان شما به بازار مراجعه کنید قیمت های پایینی رو در بازار پیدا کنید ولی نیم ساعت دیگه تمام اون اجناس به فروش رفته باشند . که البته افرادی هم در بازار فعالیت دارند که به اصطلاح به ماهیگیری مشغول هستند و تمام اجناس با نرخ پایین رو میخرند تا بتونند خودشون با قیمت بالاتر جنس خودشون رو بفروشند. البته برای مقابله با بالا رفتن بی رویه قیمت ها مالیات واردات 1 درصد تعیین شده که باعث میشه درحالی که فروشنده ایرانی جنس رو با 1 درصد مالیات در بازار میفروشه، فروشنده خارجی همیشه یک قدم عقب تر از اون و با 2 درصد مالیات بتونه جنس رو در بازار قرار بده از بالا رفتن قیمت ها و ایجاد انحصار جلوگیری بشه. پس میشه گفت که خریدار هم در شرایط نسبتا خوبی قرار دارد.

با تمام مواردی که گفته شد این سوال مطرح میشه که آیا ما در حالت عالی قرار داریم و باید دست روی دست بگذاریم و دیگر کاری نکنیم؟
جواب خیر هست چون اگر پیشرفت نکنیم مسلما پسرفت خواهیم داشت. بعد از این بررسی ها برای پیشرفت دو مورد علاوه بر مواردی که در حال حاضر در حال انجام هست به ذهن خودم میرسه که یکی اعطای وام جهت احداث کارخانه جات جهت افزایش تولید و ایجاد رقابت بیشتر و دوم آموزش کارخانه داری حرفه ای و تولید سود آور هست. به همین جهت هم هست که تصمیم گرفتم مقاله ای رو بنویسم که در مورد کارخانه داری و بهترین راه های سود بردن از اون توضیح بدم که در مقاله بعدی آموزش های لازم رو می نویسم.

امیدوارم از مقاله استفاده لازم رو برده باشید

ali.jax