Αποβαση στην...Γερμανια (?)

Day 2,881, 03:10 Published in Greece Egypt by MrBazinga

Χτες το μεσημέρι η κυβέρνηση μας έβαλε σε ψηφοφορία ένα airstrike για Γερμανία.
Η Βουλή φαίνεται να έχει πάρει θετικά το ζήτημα Γιατί όχι άλλωστε?

Είμαστε σε μια περίοδο, που λόγο του NAP με Σκόπια/Βουλγαρία, η Ελλάδα έχει μείνει χωρίς μάχες. Ο κόσμος διψάει για μάχες. Διψάει για πόλεμο Σε αυτόν το eκοσμο πάνω από 15 μέρες χωρίς μάχη, μοιάζουν αιώνας.

Και όταν μιλάω για μάχη, δεν εννοώ τα RW που ανοίγουν (ανοίγουμε?) με Αίγυπτο και Αραβία που φεύγουν και με 0 αντίπαλο σκορ. Εννοώ αυτές τις μάχες που τις νιώθουμε.

Και έρχεται εδώ η πρόταση για Airstrike στην Γερμανία. Σκεφτείτε με ποιους στόχους έχουμε παθιαστεί και έχουμε γουστάρει περισσότερο διαχρονικά. Τουρκιά και Σκόπια Δυο χώρες με τις οποίες έχουμε RL έχθρες.

Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, έχει άχτι τους Γερμανούς. Οπότε τι καλύτερο από ένα πόλεμο με τους Γερμανούς και στο erep? Και εδώ τους έχουμε Όλοι το ξέρουμε. Τι κερδίζουμε από αυτό όμως?

3 τα σημαντικά σημεία, για έμενα

1ον Ικανοποιείται η διψά του κόσμου Δώσε fight με πραγματικό στόχο στον λαό και πάρτους την ψυχή

2ον Κερδίζεις μια στρατηγική θέση στο κέντρο της Ευρώπης, που μπορείς να την χειριστείς όπως θες. Αυτή η κίνηση σε κάνει πολύ πιο αξιόλογο σύμμαχο και σε φέρνει σε θέση ισχύος, όταν μιλάμε για το θέμα αυτό (σοβαρό μας ζήτημα την τελευταία περίοδο).
Γιατί αλλιώς βλέπει η Σερβία, η ΗΠΑ και η κάθε άλλη χώρα, μια χώρα που έχει τα σταθερά της εδάφη και δεν έχει κάτι να προσφέρει, και αλλιώς ένα κράτος που ελέγχει μεγάλο κομμάτι της κεντρικής Ευρώπης. Θες να επεκταθείς? Μπορείς. Θες να προσφέρεις περιοχές σε κράτη που θα επωφεληθούν περισσότερο? Μπορείς.

3ον Για μια φορά, τα αντίπαλα πολιτικά στρατόπεδα, θα συμφωνήσουν σε κάτι και η χώρα θα πορευτεί (έστω και για μερικές μέρες) ενωμένη. (εκτός αν κάνουν πάλι την έκπληξη και καταψηφίσουν αρκετοί την πρόταση. Ίσως. Πάντως μεγάλη αντίθεση στο θέμα δεν υπάρχει.)

Άλλα ο τίτλος μου περιέχει ένα ερωτηματικό. Και το ερωτηματικό αυτό θα εξηγήσω σε λίγο, στο επόμενο άρθρο


ΥΓ: Το άρθρο είναι γραμμένο την ήμερα 2880 και ώρα 18.00 erep (4.00 greece). Ίσως κάποια πράγματα να έχουν αλλάξει μέχρι την δημοσίευση του άρθρου, άλλα θα το δημοσιεύσω όπως το έγραψα εκείνη την ώρα, με εκείνο ακριβώς το σκεπτικό.